Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (106)

plakát

Problém tří těles - Soudný den (2024) (epizoda) 

S přehledem nejlepší díl z celé série. Třošku přehnaná reakce jak získat data z té lodi, ale provedení více než skvělé. Až se mi vybavila scéna z old school Resident Evil kde laserová mřížka dělala svoji práci. Krása,

plakát

Česko na grilu (2024) (pořad) odpad!

Když nevíš co, udělej šmakuládu s Pagáčovou a sprostejma hláškama Pohlreicha. Výsledek? Klasickej odpad televize Prima, gratulujeme.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Naprostej punk, co tady Wan vytvořil. Posledních tak 45minut filmu jsem se musel zvednout ze židle protože to co se tam dělo byl masakr, doslova. Zápletka jako prase a do toho remix Where Is My Mind...  ach ano

plakát

Cool Girl! (2023) odpad!

Naprostá katastrofa, ale to čekal každý. Všechny pozitivní recenze tady jsou od jednoho uživatele? Všechny účty založeny 30.04.2023 to je hodne podežřelé.

plakát

Robin Hood (2010) 

Robin Hood bez Robina Hooda. Z luku si vystřelí všeho všudy 5x, pořádná pytlařina v Sherwoodu nikde. Aspon že ten Russell byl zas tak užásnej jako vždycky.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Už je toho moc, některý fajty byly fakt už moc dlouhý a nudný. Výstřely jsem v hlavě slyšel ještě celý zbytek večera. Keanu mam fakt moc rád takže mu to odpustím, ale už je to přiliš dojení jména Joch Wick.

plakát

Láska podle plánu (2022) 

Celkem vtipný, a Lily je fakt dobrá sympatická herečka a celé to zachraňuje. Má to spád a ani sem si nevšiml těch 110 min.

plakát

V moci ďábla (2005) 

Na můj vkus moc dlouhé části ze soudní síně, když ale byl vyprávěn příběh o posednutí od samotného začátku, až mo samotné rozulení, zimomriavky byly poctivé. Na konci filmu jsem měl chuť se sebrat a navštívit hrob Emily.