Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (10)

plakát

Teď se nedívej (1973) 

Není to tak mrazivé, jako povídka, ale také to funguje. Je zajímavé vidět Benátky zahalené mlhou a ne turisty. Mrzí mě, že není zfilmovaných více námětů od Daphne Du Maurier, myslím, že mají potenciál.

plakát

Stepfordské paničky (2004) odpad!

Přiznávám, že jsem opět ovlivněna předlohou. Ta dává tolik možností vytvořit zajímavý film s prvky hororu. Ale to, co vzniklo, je smutný odvar.

plakát

Zaslaná pošta (2010) (TV film) 

Coby člověk, který četl od Pratchetta téměř vše, obávala jsem se filmového zpracování. Nevyšlo to u Stopařova průvodce, u Tolkiena... Ale tady mě to moc bavilo a jen doufám, že budou další adaptace.

plakát

O zvířatech a lidech (1994) (seriál) 

Jako člověk, který od chvíle, co se naučil číst, četl vše o zvířatech a mezi tím i Herriota, byl tento seriál přesně pro mne. Jasně, není dokonalý, ale viděla jsem ho znovu po letech a pořád mně bavil.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Než jsem šla do kina tak mi kamarádka řekla, že si knihu mám přečíst až poté. Měla pravdu. Faktem je, že by se tak obsáhlý film, aby pojmul vše z knihy, musel natočit na několik dílů. Každopádně se mi nestává často, aby mě nejaký film dostal tak, že v jednu chvíli chci znechucením odejít ze sálu a vzápětí jsem přikovaná k sedačce. A po skončení filmu si musím dát panáka, ač je normálně nepiju. Tak asi tak :-)

plakát

Žena v černém (2012) 

Nuda, pár lekaček, zase nuda. Kdyby tam místo Radcliffa byla figurína, dojem by byl stejný a ušetřilo by se.

plakát

127 hodin (2010) 

Tyvoletyvoletyvole!!! Na to, že se mi do tohohle filmu vůbec nechtělo, mě slušně dostal. Zejména scéna s nervem! Tu jsem cítila živě, neb jsem nedávno zažila něco podobného a tu bolest znám až moc dobře...

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) odpad!

Proč předělávat něco, co je samo o sobě dokonalé? Asi aby to Amíci vůbec shlédli, neb bez "Made in USA" visačky by to ignorovali.