Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Život pod vodou (2004) 

Zvláštní, při prvním shlédnutí jsem byla znechucena a unuděna a při druhém (nechtěla jsem se tak snadno vzdát) jsem se chlamala takřka celý film... Bojím se podívat napotřetí :)

plakát

Na hrane (2006) 

"Je to smutné, když sportovec chlastá, ale obdivuhodné, když alkoholik sportuje:)"

plakát

Láska a smrt (1975) 

Můj úplně nejvíc nejoblíbenější film od toho úplně nejvíc nejoblíbenějšího neurotika:) nabytý skvělým allenovských humorem od začátku až do konce.

plakát

Jamie Oliver: Roztančená kuchyně (2002) (pořad) 

Vařit se podle toho sice nedá, ale fajn se na to kouká. Dostanete chuť i na to co byste vživotě nejedli. Dokonce lepší než "Kluci v akci" :)

plakát

Auta (2006) 

Úžasná autíčka, super gagy a můj oblíbenec zhulený Wolswagen. Přestože pro mě stále zůstává na vrcholu Nemo jsou auta jasná špička mezi animáky. Pixar forever! A doktor Hollywood jakbysmet:)

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Pro mě docela nuda. Tolik vyzdvihovaná Meryl mě v téhle roli nějak neuchvátila a jediný, kdo se mi opravdu líbil, byl Stanley Tucci a jeho úžasné brýle:) Celkově nudný příběh, který není dost vtipný na komedii a málo napínavý na drama. A já mezi těmi pásky taky nevidím rozdíl...

plakát

Všechny moje lásky (2000) 

Příjemný John Cusack ve filmu, který se ve stejné míře jako vztahům věnuje mé velké lásce - hudbě. To a Jack Black mě v budoucnu určitě donutí podívat se na tenhle film znovu a znovu a ....

plakát

Divoké kočky (2000) 

ach jo, nejoblíbenější film mé sestry, na který jsem po miliontém shlédnutí už alergická. Holka co chce psát písničky a proto musí zpívat. Limonáda s pěknýma holkama (což pro mě nebyl celkem přínosný fakt).

plakát

Koktejl (1988) 

Klišé kam se podíváš. Naprosto nesympatický hlavní hrdina v podání toho (skoro) nejnesympatičtějšího herce jakého znám. Co víc dodat, nuda, blbý scénář, a jediný kdo se mi tam zezačátku líbil se nakonec zabil. Asi věděl proč.