Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (13)

plakát

Svítání (2009) 

Velmi dobrý nápad, bohužel velmi levně pojaté. Snad si vezme někdo velmi podobný příběh a natočí ho jinak s lepším koncem.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Super film plný životních moudrostí a zkušeností. Jak je skvělý, tak je i hodně složitý a třeba dávat hodně pozor.

plakát

Město Ember (2008) 

2,5 za pohádkové sci-fi, které právě protože je pro celou rodinu, tak nenadchne a nevzruší. 3 hvězdy za žádné násilí, film má v ději a v celkové myšlence mnoho rezerv a je nutné brát ho s nadhledem

plakát

Avatar (2009) 

Ve 3D moc hezký zážitek. Myšlenka i provedení je velice vkusné a správně kontrastní. Jedinné co se dá vytknout je až moc narýsovaný děj, kdy už prakticky od začátku filmu je poznat co se bude dít a jak to dopadne.

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Místy trošku ujetý a téměř vždy předpokládaná "lekačka", na druhou stranu člověk stále neví, co je konec, což je v tomto filmu plus.

plakát

Mamut (2006) (TV film) odpad!

Nekoukatelné, opravdu blbost!!!

plakát

Vesmírná exploze (2008) (TV film) 

Myslim, že pro slepýho to mohl být dobrý zážitek, ale my se museli koukat na ty nový triky... první díl byl mnohem lepší než ten závěr.

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Kromě toho, že byl podtext z reálného 11. září tento film ničím výrazným nevynikal z řady podobných. Bohužel jsem to musel shlédnout s českým dubingem, což můj dojem z hereckých výkonů nemohlo zlepšit.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Nemůžu napsat, že to byla úplná ztráta času, ale něco v tom chybělo, třeba ještě nějaká větší myšlenka. První 3 díly jsou trochu mimo a vůbec nemají čím zaujmout. Celkově by se obě série dali shrnout do jednoho večerního filmu a ne zbytečně protahovat slabý děj. Občas jsou hlášky dobrý, ale seriál musí být založen na mnohem více než sprostých slovech a ženském poprsí.