Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (30)

plakát

Krokodýl 2 (2002) 

Tuhle pecku jsem viděl když jsem spal. Naprosto fantastický film. Doporučuji hlavně k večeru.

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Kdyby do záběru za kopcema nevlětěla ta moucha, která to ještě navíc neměla ve scénáři, tak by bylo moje hodnocení vyšší, takhle bohužel tomuto filmu podkopla nohy a mé hodnocení razantně pokleslo!

plakát

Gran Torino (2008) 

No já nevím. Kdyby u toho filmu nebylo takové vedro a nezhaříval se mi počítač, tak by to byl dobrý film, takhle prostě moje hodnocení jde dolů, bohužel.

plakát

Playgirls II (1995) 

Tenhle film jsem neviděl, ale dávám mu plnej počet!

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Čekal jsem více krve, střelby, napětí, rvaček a bohužel jsem se nedočkal.. jenom uškrceného dědka zhruba v druhé polovině filmu. Škoda, tento film měl velký potenciál.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Pro mě naprostá podpásovka. Kdyby místo toho běhání všude možně, zejména někde ve vietnamu radši běhal do trafiky pro chlast a cigára. No nemá smysl nadále komentovat!

plakát

Obří vosy útočí (2012) 

Obří vosy chrlící oheň? No prostě geniální. Propracovanost, děj, obsazení... jedním slovem luxus. Jak jsem viděl úvodní plakát, tak jsem hned věděl, že to bude zase nějáká perlička. Takže kdo neviděl, tak ať neváhá a koukne!

plakát

Justin Bieber: Never Say Never (2011) 

Snad nejlepší zpěvák na světě. Kam se hrabe Gott nebo nějákej Eminem. Justin Bieber je prostě dominantní. Jeho mužný hluboký hlas ve vás vyburcuje nekonečnou dávku energie. Jeho songy by mohly být jako soundtrack do filmů jako je např. 300: bitva u thermopyl apod. Zkrátka dokument, který cloumá emocemi. No prostě každý tohle musí vidět!

plakát

Píseční žraloci (2011) (TV film) 

Tak u téhle hororovky jsem s sebou cukal každou chvíli. Až po nějáké delší době co jsem se dočetl, že v tomto našlapaném filmu figurovala animace co se týče žraloků, tak jsem vejral s otevřenou tlamou. Donedávna jsem si myslel, že to bylo doopravdy, takže jsem se velkým obloukem vyhýbal dětským hřištím. No nevadí. Herecké výkony luxus, takže suma sumárum naprostá pecka!

plakát

Herkules v New Yorku (1970) 

Další adept na oskara v podání Arnolda Schwarzeneggera, který je unikát v tomto snímku plným krveprolití. I když je to Rakušan, tak jeho angličtina je jako kdyby byl rodilý mluvčí, prostě neuvěřitelnej frajer. Jeho svaly zabíraj půlku obrazovky, takže tento film má co nabídnout co se týče kulis. Atmosféra strhující. Nevíc co k tomu více dodat!