Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Válečná jeptiška (2020) (seriál) 

Zajímavý námět, poutavý příběh, povedené efekty a tím to bohužel končí. Scénář Vás bude ubíjet v každém záběru ať už svými hloupými texty či nelogickými činy postav. Já chápu, že je to pro náctileté, ale i iracionální chování postav musí mít racionální důvod. Zlaté Čarodějky, ty jsou taky pro náctileté, mají horší efekty, podobně předvídatelné, ale nebude Vás z nich bolet hlava.

plakát

Sviňa (2020) 

Takto silný námět si nezasloužil takto slabé zpracování. Jediné co lze vyzdvihnout je herecký výkon a scény s Vajdou.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Film začíná ve svižném tempu. Kamera se třese a mění záběry tak rychle, že tak trochu tu akcii nestíháte sledovat, ale to byl předpokládám záměr - chaos. Poté bohužel následuje hodina a půl nudění. Film nemá žádnou gradaci a pokud nejste fanoušek JKR a nemáte načteno, tak v žádném případě nemáte šanci se s nějakou postavou (kromě hlavního hrdiny) sžít a jejich osud Vám je volný. Za mě, první díl rozhodně lepší. Jo a ještě dodám, že ta kamera byla místy opravdu tragická, při některých záběrech v interiéru se klepala tak výrazně, že jsem si myslel, že s ní kameraman běhá někde po schodech...

plakát

Neutečeš (2014) 

Způsob předávání "štafetového kolíku" není nejšťastnější řešení, pokud se ale do filmu ponoříte, tak si opravdu užijete. Viděl jsem mnoho hororů, kde se vrah/duch blíží ke své oběti pomalu a jistě, ale nic mě neděsilo tolik jako tento film. Pokud se rádi bojíte, tenhle film vám nedá oddechnout.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Sice ke konci mě trochu štvalo to neustále chození v kruhu, že Light je Kira a přesto se už nic proti tomu nepodnikalo. Avšak celkově velmi chytlavé, krásně zpracované s velmi povedeným závěrem.

plakát

Kancl (2001) (seriál) 

Někdo to tady srovnával s Red Dwarf, to považuji jako nehoráznost. To má být jako vtipné to co tam Ricky předvádí? Pointu tam samozřejmě vidím, ale přijde mi to spíš trapné, než vtipné. Rádoby vtipné scénky bych přiroval k hovnu. Hah hovno, no budiž. Ne to není všechno, dívejte tady vám to hovno pěkně prohnětu v rukách vidíte? No počkejte to není všechno teď vám to hovno ještě rozetřu všude po vašem obličeji. Tak přesně takovej pocit z toho mám. Ale bylo tam i pár scének u kterých jsem se dobře zasmál, "překvapivě" scénky v kterých nebyl Ricky. Hold asi nerozumím tomuto druhu humoru.

plakát

Wilsonov (2015) 

Obsazení přesně podle mého gusta, jen doufám, že zbytek dialogů bude bohatější a ne tak nucený jako to co jsem zatím viděl v traileru...

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Hodně slabý odvar Hunger games. Už i Divergence mě oslovila mnohem více. Ti co nečetli knížku, záleželo někomu na byť jediné postavě? Vůbec mě to nevtáhlo.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Nejsem moc na romantické komedie, ale tato mě mile překvapila. Především skvělý Joseph a poté ony časové prostřihy. Ty si myslím stojí za vypíchnutí, protože právě ony činí tuto romantickou komedii jak je zmíněno v popisu filmu neotřelou a z mého pohledu jedinečnou.

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Na film jsme se rozhodl podívat, čistě kvůli hereckému obsazení - Depp. Dlouho se mi do toho nechtělo. Nakonec jsem shlédl a musím říci, že i přes neskutečně dlouhou stopáž jsem se nenudil, protože má film dokonalou atmosféru. A to je patrně to hlavní (možná i jediné) co se mi na filmu opravdu líbilo. Pokud někdo hrál hru Mafia a zařadil ji mezi své oblíbené, tak se vrátí zpět do těch časů a film ho s největší pravděpodobností nadchne.