Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Trošinku jsem se bál, jak unesu bandu záporáků. Přeci jen, to, že záporák alespoň v těch filmech vždy prohraje, je částí nepsané dohody mezi fanouškem a světem komiksů. Od filmu jsem právě očekával, že klaďas bude poražen. K tomu ale vůbec nedošlo. Samozřejmě se ukázalo, že zlí jsou vlastně dobří a jak se mají všichni rádi. Zavřít oči hrůzou jsem ale musel u nového Jokera, který byl jednoduše strašný. Tak se snažil napodobit něco úžasného, až to přehnal a vypadal jako šašek (nebo nevypadal?).

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Troufnu si říci, že až skoro dokonalé propojení detektivky a pohádky, světa dospělých a dětí. Zootropolis mě nadchla, jako už dlouho nic.

plakát

Hra o trůny - Zlomený muž (2016) (epizoda) 

Konečně opravdový spád, na který jsme zvyklí z konců předešlých sérií. Pár minut před koncem epizody jsem si říkal:"To je divný, že by nám dneska nikoho neodkrouhli?" Všechny dějové linky zrychlují a myslím, že konec 6. série bude stát opravdu za to.

plakát

Chcete být milionářem? (2016) (pořad) odpad!

Fuj! Vašut je v tomto křesle opravdu trapný a pana Čecha nikdy nenahradí, ani z části. A při otázce: "V kolik hodin začíná pořad Snídaně s Novou?" jsem vypnul televizi.

plakát

Země zítřka (2015) 

Jejda! Tak toto byl krok vedle. Mimo vztah Athény a Franka, který trochu zavání pedofilií, a velmi podivný, a pro mě nedořešený konec, to nebylo zase až tak strašné. Země zítřka se převážně odehrává v zemi dneška a opravdu na něm, mimo vcelku směšné roboty, nenacházím nic sci-fi. Každopádně znovu si ji asi nepustím.

plakát

Konečně doma (2015) 

Mimo skvělou hudbu od Rihanny lehce průměrná zábava na sobotní odpoledne. Místy pobaví dokonce i nějaká ta vtipná scéna. Hodnotím 3+.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

První polovina filmu se až příliš vlekla. Ale příjemně mě překvapilo, že dějová linie směřovala jiným směrem, než jsem očekával podle traileru. Plusem tedy je, že Civil war není jenom o rvačce Kapitána a Starka.

plakát

Dějiny udatného českého národa (2010) (seriál) 

Stručný, rychlý, úderný přehled českých dějin. Na mé základní škole se běžně pouštěli epizody, jako doplnění učiva. Myslím, že je vhodnější pro menší děti a někde občas chybí zásadní informace. I pro dospělé je to příjemné, vtipné a pěkně animované zopakování českých dějin.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Dlouho jsem se bránil vstupu do DC vesmíru, ale čekalo měl příjemné překvapení. Výborné zpracování, špičkové herecké výkony. Rád bych zmínil excelentní výkon Heatha Ledgera (Joker) i Christiana Bale. Od obrazovky jsem odcházel v euforii a hledal jsem, co bych mohl vytknout. - nic nenacházím, 5*.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Pouhá hollywoodská slátanina. Nic více než krev nečekejte a navíc, neuplyne minuta bez zpomalených záběrů ... výsledných 15 minut je slabším průměrem.