Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Drama

Recenze (150)

plakát

Absurdistán (2006) 

Něco tak absurdního jste ještě neviděli! A bohužel, byla to pravda.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Dvojka byla velmi slabá oproti jedničce. Nevím proč, ale udělalo mi strašnou radost, že Gwen zemřela. Nemám ji ráda ani ve filmu ani v komiksu. Efekty ale na mě udělali dojem, jenom mě mrzí, že záporňák ve filmu dostal málo prostoru a konečný boj mezi Spideym a Electrem byl poněkud krátky než je obvyklé.

plakát

Andílek na nervy (2015) 

Ach jo, takové zklamání. Tak jsem se těšila na Aničku v hlavní roli, kde bude tolikrát jako hlavní hvězda. A světe div se, nestalo se tak. Zbytečný scény, na které bylo poukázáno (vesnice, obyvatelé) mě absolutně nebavili. A co mě zarazilo nejvíc je fakt, že jsem chvíly přemýšlela nad tím, zda je to film nebo další tuctový seriál. Takových možností měli tvůrci. Například různé americké verze, kde si mohli vzít trošku inspirace...ale ne, oni museli udělat takový brak.

plakát

Angel (1999) (seriál) odpad!

Ne a ne! Nevím co pořád mají ti tvůrci za myšlenky, že každá postava z úspěšného seriálů potřebuje svůj vlastní svět, kde bude hlavní hrdina. Bez Buffy (Sarah) a Willow (Alyson) je tohle naprostý propadák!

plakát

Apokalypsa (2006) 

Tak divný a zmatený film jsem dlouho neviděla. Člověk se musí dodívat až dokonce aby pochopil celkový film. Což mi dalo celkem dost práce, abych to v půlce nevypla. 2 hvězdičky za Dwayne, Sarah a Seanna.

plakát

Batman (2022) 

Jako každý druhý i já jsem byla zaskočena hercem Robertem Pattisonem ala Batmanem...jsem nesmírn potěšena, že jsem se spletla. Robert zahrál Bruce naprosto dokonale...klidný, tajemný a nádechem tajemství. Snímek naplnil mé očekávání, avšak s kostýmem Hadánkáře mohli udělat více...nebo je to jenom začátek něčeho většího? Každopádně doporučuji všem...

plakát

Beavis a Butt-Head (1993) (seriál) 

Když jsem to poprvé viděla, říkala jsem si: Co ta sakra je za blbost? Jakmile jsem si to pouštěla znova a znova - vypadlo ze mě jenom hehe, hehe :D

plakát

Bezva vejška (2006) 

Pojďme si jen tak vymyslet svojí vlastní školu a vlastní pravidla. Tss, naivní Američani! Dvě hvězdičky alespoň za trošku zábavy.

plakát

Blondie - Maria (1999) (hudební videoklip) 

Tenhle klip si vždy ráda poslechnu, protože je to prostě PECKA peckovitá! Ach, ty 90´