Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (293)

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Tohle mě asi nikdy nepřestane bavit, i když musím přiznat, že už to není jako dříve..

plakát

Lincoln (2012) 

Krásně natočená nuda.. Hodnotu má tento snímek spíše historickou..

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

Konečně český seriál, který se neodehrává v nemocničním prostředí, neřeší kdo koho s kým podvádí, nebo kdo koho kde zabil.. Pro mě osobně je to pohodová podívaná, která skoro nic neřeší.. Teda řeší - víno:-)) Neříkám, že je to nějaký zázrak, ale v té spoustě nekonečných seriálů, je to asi nejlepší podívaná, kterou momentálně televize nabízejí..

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Příběh nebyl vůbec špatný (i když podobné téma bylo už v "Life of Pi"), herecký výkon taky dobrý, prostředí taky dobrý, ale i přes tohle všechno mě to prostě nebavilo:-( Neskutečná nuda.. Mě, kdyby se to všechno takhle sra.. stejně jako Robertovi, tak bych si určitě alespoň občas ulevil (mám vytříbený slovníček:-)).. On to bral všechno s naprosto ledovým klidem jako by se nic nedělo - bez emocí.. To mě tam asi trochu chybělo.. A za další, je to snímek, na který už se asi skoro nikdo nepodívá znovu..

plakát

Enderova hra (2013) 

Asi jsem čekal něco trochu jiného:-( Rozhodně ne Potterovskou zábavní taškařici bez košťat ve stavu bez tíže a ještě ke všemu s pistolkama.. Předem bylo jasné, že to nevycválané kuře všechny převálcuje:-))

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Neskutečně zajímavý příběh, akorát mě přišlo, že to bylo jako seriál, u kterého se můžete po skončení prvního dílu těšit, že bude další díl a příběh bude pokračovat až do konce.. Bohužel, tady se nejedná o seriál, ale o celovečerní snímek, takže se už nemáte na co těšit.. Cítil jsem se trochu podvedený, protože jsem se těšil na velké finále, kde bude alespoň náznak jaká byla příčina.. Škoda no, potenciál byl veliký..

plakát

Čokoláda (2000) 

Velice sladká a chutná pochoutka s lehkým nádechem hořkosti.. Atmosféra malého francouzského městečka je nezapomenutelná.. Všechno do sebe nádherně zapadá..

plakát

Liga nepotřebných (2013) (amatérský film) 

:-)))) Co k tomu dodat:-) Pokud někdo bude čekat nějaký umělecký zážitek, tak ať se radši na tento snímek nedívá.. Je to prostě haluz, která k amatérskému natáčení patří..

plakát

Po zániku Země (2013) 

Nebýt Jaden synkem slavného tatínka, tak by se jeho kariéra rozhodně ubírala jiným směrem než herectvím.. Jeho výkony mě v tom čím dále více utvrzují.. Třeba si toho všimne i někdo jiný a nenechá si prznit své filmy, jeho neherectvím.. I když, on si Will zase něco napíše pro sebe a jeho tam obsadí také:-(