Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Van Helsing

Van Helsing (2004)

S klidným srdcem mohu říct, že tenhle film má prostě vše! Výborné a charismatické herce, poutavý příběh, skvělé efekty, vtip, napětí, trochu romantiky a co je pro mě důležité - neamerický (tedy nesnadno předvídatelný) děj. Pokud hledáte výše uvedené přívlastky filmu, mohu směle doporučit.

Umění zapadnout

Umění zapadnout (2011)

Film doporučuji všem, jež si občas připadají pro svět zbyteční. Po prvním shlédnutí jsem byl unesen a značně motivován. Více takových filmů! Možná byl ale ten konec trochu moc klišé.

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Příběh platonicky zamilovaného Jacka Sparrowa do Perly, který se nebojí žádné překážky a je ochoten zaprodat svou vlastní duši, aby se dostal ke kormidlu. Výborné obsazení, skvělý příběh, epický soundtrack. 5*

Kocour v botách

Kocour v botách (2011)

Ten kocour má šílené charisma. Vtipné, poutavé, prostě jeden z mých neoblíbenějších animáků.

Mortal Instruments: Město z kostí

Mortal Instruments: Město z kostí (2013)

Já tenhle žánr prostě miluju. Všechno ve filmu funguje skvěle. Jediné, co bych vytkl je, že se málo vysvětluje, ale předpokládám, že to je prostě úděl filmových zpracování podle knižních předloh. Není to ale nic, co by mi zkazilo pocit skvělého prožitku.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Jsou hrdinové, které máte rádi. Jsou záporáci, které nenávidíte. A také tu jsou záporáci, které prostě musíte milovat. Neuvěřitelný výkon Heath Ledgera, jakožto Jokera, vám naježí všechny chlupy na těle. Příběh se prakticky nikde nezastavuje a jste stále v napětí. Tohle je jeden z těch filmů, u kterého se modlíte, ať nikdy nekončí.

Strážci Galaxie

Strážci Galaxie (2014)

Perfektní hrdinové, pěkný příběh, skvělé efekty. Situační humor je ale to, co tomuhle filmu dává tu dokonalou chuť. Útěk z vězení je vážně epický.

Percy Jackson: Zloděj blesku

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010)

Jelikož jsem obrovský fanda fantasy světa, mýtických stvoření a hlavně tedy řecké mytologie, takový film mi prostě sedl dokonale. Nemám tušení, kolik pokračování Persy Jackson má, můžu ale říct, že si další filmy na 99% užiji.

500 dní se Summer

500 dní se Summer (2009)

V tomhle filmu jsem se zcela našel. Po shlédnutí mě film donutil přemýšlet a uvědomil jsem si, jaké vlastně jsou takové vztahy - zamilovaný/nešťastná.. Ovšem, nesoustředěný člověk se může v nelineárním příběhu ztratit.

Zdrojový kód

Zdrojový kód (2011)

Jeden jediný příběh se vlastně skládá z několika podobných příběhů, které se liší malými detaily. Prakticky nemáte šanci předpokládat vývoj děje. To vás nutí dívat se dál a bedlivě sledovat, co nového se stane.