Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný

Pořady (10)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Do děje se občas vmísí Jeff Probst a stane se něco, co by se nejspíš bez jeho přičinění nestalo. To ale patří ke kmenové radě. Prostě a jednoduše: Přelsti, přežij, přehraj.

Conan

Conan (2010)

Nejvíce na Conanovi zbožňuji jeho dokonalou schopnost kohokoliv setřít tak, že by se začervenala i socha.

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Už jen vždy hvězdný gauč přiláká lidi k obrazovkám. Navíc, Graham Norton je dokonalý bavič a prakticky každá věta je nějakým způsobem velice vtipná.

Život Dudesonů

Život Dudesonů (2006)

Jak může být někdo tak blbej, že dobrovolně nahý skočí na trampolínu pokrytou připínáčky? Pro srandu cokoliv.

Partička

Partička (2011)

Leckdy se mi zdá, že už to hlavní protagonisté přehánějí. Situační a improvizovaný humor jim ale upřít nemůžeme. Některé hlášky a scénky jsou legendární a nemohu se u nich přestat smát. Každý týden pravidelně sleduji a jakmile skončí díl, okamžitě se těším na další

Pařba v Jersey Shore

Pařba v Jersey Shore (2009)

Jak to tady tak čtu, jsou dva druhy lidí - ti kteří pořad milují a ti, kteří nenávidí. Prostě a jednoduše: pořad pro mladé, jejichž životní styl se alespoň trochu přibližuje ke stylu hlavních protagonistů. V každém díle s stane něco, čemu se prostě musíte od srdce zasmát, ať už je to hloupé nebo ještě víc hloupé. Na závěr bych rád všem haters nadhodil frázi z jednoho dílu South Parku, který se zaměřuje na tenhle pořad: "It´s a Jersey thing!", aneb, tomu prostě nemůžeme rozumět.

Drtivá porážka

Drtivá porážka (2009)

Škodolibost je krásná věc. Zvlášť, když se díváte na tento pořad. V první půlce se upřímně zasmát krkolomným pádům a neschopnosti lidí přejít nějakou překážku. V půlce druhé fandit, ať se do cíle dostane můj oblíbenec co nejrychleji. Výborná kombinace.

Fast and Loose

Fast and Loose (2011)

Komikem se musíte narodit. Tihle se asi všichni narodili ve stejné porodnici.

Británie má talent

Británie má talent (2007)

Nejprestižnější talentová soutěž na světě. Ať už z hlediska poroty nebo samotných soutěžících. Dokonce i ti bez talentu jsou k popukání.

Bořiči mýtů

Bořiči mýtů (2003)

Několikrát se mi trefili přímo do myšlenky a byla sranda sledovat, jak mi postupně vyvrací mou teorii. I když je Kari Byron kočka, měl jsem rád hlavně ty původní série, kde se vyvracely/potvrzovali pravé mýty a ne jen babské povídačky.