Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (59)

plakát

Nádraží (2017) (seriál) 

Divím se tak nízkému hodnocení ve srovnání s Come Fly with Me. Myslím si, že se podařilo přenést náladu a myšlenky anglického originálu do českého drážního prostředí. Výborná práce kostymérek! Herci dobře pracují s hlasem. Jediný problém mám s tím, že většina scenek je pouze úsměvná (pár jich je až trapných {babka}) a nejvíc si na nich cením právě fyzické podoby postaviček a ne jejich monologů. Zábavný mi přijde pouze Darius Zmrt, Cameron White, ostravaci a občas securitáci.

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Film, kterému by prospělo promítání bez zvuku a titulků. Scénaristovy by měly sebrat všechna pera v bytě za tak slabé dialogy - (nejhorší byly asi před a v průběhu první návštevy restaurace). Vizuálně je ale líbivý. Vlastně překvapivě s výjimkou sexuálních scen. Režisér asi zná jen jeden průběh styku - naplácání na holou, cunilingus, či felace zakončené misionářem se stojícími bradavkami.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Příliš dlouhé, minimum vtipu. Jediné plus je satirický/parodický ton filmu.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Bláznivé, děj přitažený za vlasty, ale místami opravdu vtipné. Silně se pracuje s klišé, a to jak rasovými, genderovými, věkovými, tak i třeba zaměstnaneckými. Pokud se přenesu přes tuto zkratkovitost, tak třeba ve třetím dílu byly výborné scenky s právníkem a jeho otcem..

plakát

Zabijáci z maloměsta (2017) 

Neuvěřitelní lidé bez špetky intelektu. Úsměvná práce se stereotypy. Bohužel i bez většího množství humoru.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Velké zklamání. Moc fekálního a sexistického 'humoru'. A to vadilo i mně jakožto člověku perverznímu a zvrhlému. Všeho všudy jsem se zasmál asi dvakrát. Dokonce jsem na pár minut u filmu usnul, probrala mě až grupač party na konci.

plakát

Café society (2016) 

Prázdnota, předvídatelnost, po sté ty samé Allenovy témata, i dialogy slabší než je u Woodyho zvykem. Postavy absolutně bez hloubky.

plakát

Crisis in Six Scenes (2016) (seriál) 

Jeden z lepších Allenových počinů posledních let. Rozhodně není formátem seriál, ale spíše delší film. Allen projel snad všechny své oblíbené témata - válku, lásku, nihilismus, smrt, uberintelektualnost. K tomu se ale začal vyrovnávat se svým stárnutím (a už ve filmu opravdu staře a rozklepaně působí). Miley Cyrus se mně nezdála jako velký castingový přešlap. Svou postavu odehrála věrohodně a zaníceně. Začátek průměrný, prostředek horší, konec výborný. Vyzdvihl bych interakce mezi Woodym a Miley, a pak taky vynikající poslední díl.

plakát

Deadpool (2016) 

Nemám rád komiksové filmy a ani většinu akčních filmů nemusím, takže jsem od filmu moc neočekával a pustil si ho především kvůli tomu, že měl být natřískaný humorem. Napoprvé jsem usnul po 40 minutách. Jsem ale rád, že jsem po půl roce dal filmu druhou šanci a dokoukal, protože druhá půle je o dost svižnější a nadupanější vtipama než první. Film moc dlouho příliš suše a zdlouhavě vysvětloval, proč teda vlastně deadpool. Roztáhnout křídla mohl až v klasických akčně-komiksových scénách, kde si mohl vzít všechny klasické žánrové představitele na paškál. Cením si popkulturních narážek. Plus za každou scénu, ve které se vyskytovala sprostá a slepá černošská bába.