Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (20)

plakát

Anděl zkázy (1962) 

Tři slova: Obsedantně kompulzivní porucha

plakát

SpongeBob v kalhotách (1999) (seriál) 

Spongebob je prostě tak trapný, až je vtipný, a nemůžete se na něj dívat kriticky a vážně, protože ho jinak prostě nepochopíte. Někomu tento humor sedne, někdo ho pokládá za detinský a trapný, zásadní ale je, že je primárně určen dětem, ale dokáží se u něho válet smíchy i dospělí.

plakát

Nikdo se nebude smát (1965) 

"Ten člověk je prostě debil. Malej, nenápadnej, ale snaživej debil"

plakát

Šaráda (1963) 

Perfektní film, s krásnou Audery, akční hudbou a neméně akčním příběhem. Pozor: Verze od Levných knih má docela mizernou kvalitu obrazu a zvuku.

plakát

Bowling for Columbine (2002) 

Moore žonglující s pojmy, dojmy a fakty chvíli mluví o vztahu ameriky ke zbraním, o možných důsledcích různých tragedií, kde hlavní roli sehrály zbraně v rukou detí, ale nakonec to stejně skončí jako PR na levici, a samozřejmě si nezapoměl rejpnout do Bushe. Čista demagogie od levičáka s lehkým ftipem a zajimavými archivními záběry. Jak to ten Moore dělá, že ty jeho kecy tolik lidí žere? Myslim, že toto nemá moc s dokumentem co dělat, je to jen souhrn názorů a polemik jednoho američana. Už kvůli těm 87% procentům, všech těch 5* ostatních a Oscaru mám chuť dát odpad!

plakát

Electroma (2006) 

Pro mě osobně je Daft Punk hlavně hudba, takže tento film je tak trochu Daft Punk bez Daft Punk, přesto ale zajímavý kousek, který se doufám za pár let stane kultovní. Absence hudby od Daft Punk možná trochu zamrzí, ale chápu, že chtěli pozornost diváka soustředit hlavně na samotný film, myšlenku a ztvárnění, a nechtěli, aby lidé hodnotili jen jejich hudbu.

plakát

Praštěná holka (1996) (seriál) 

Seriál o ''problémech'' jedné povrchní pipky, a partičky jejich kamarádek, který většinou končí morálním ponaučením, ale přesto se tam u některých dílů dá najít vtip a nápad, proto 1*