Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

popis muzikálu Příběh mladého muže hledajícího svou sexualitu v letech vlády M. Thatcherové. Varování: Obsahuje erotické gay scény. Moss: Oh, ne! Odehrává se to v 80.letech!

Sherlock

Sherlock (2010)

Po shlédnutí druhé řady jsem přidal ještě jednu *. Seriál si to určitě zaslouží, patří k tomu nejlepšímu z Sherlocka Holmese. ▐1. série (3 díly) - 80%.▐2. série (3 díly) - 100%.▐3. série (3 díly) - 80%.▐

Dr. House

Dr. House (2004)

House: "Máte v sobě parazita." Pacientka: "Něco jako tasemnici?" House: "Podívejte, má vaše oči. Máte na odstranění toho parazita zhruba měsíc, pak to bude nezákonné, až na několik států. Ale nebojte se, není to tak hrozné, někteří lidé tomu dávají jména, oblékají do šatiček a vozí v kočárku."

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

“I’m Ralph Wiggum and I’ve been a good boy.”

Invaze

Invaze (2005)

Tak tohle je další parádní seriálový zářez vedle LOST (který v posledních dílech poněkud přestal vysvětlovat a připravuje si púdu pro další šokování = další série, což mi zrovna moc nesedí) a PRISON BREAK(na kretém je až moc vidět, že kultem se mohl stát pokud by skončil 13tým dílem). Který má neuvěřitelně vysokou kvalitu, poutavost vyprávění a s postupem času nabírá neuvěřielné obrátky.