Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Přátelé jsou pro mě nejvtipnější, nejpohodovější a hlavně nejoblíbenější sitcom ever. Každá z postav má něco do sebe a můj oblíbenec Joey a jeho nezapomenutelné ,,How you doing''? :)prostě nemá chybu. Když televize přátele vysílá, vždy se dívám a vůbec mě netrápí, že sem onen díl viděl již po osmé. Pro mě deset* z pěti.

Dexter

Dexter (2006)

Dexter je úplně megasuperbrutální seriálek. Lehce výš bych přece jen hodnotil prní řadu. Co víc dodat....PJET HVJEZDIČEK !!!

Californication

Californication (2007)

Po prvních dvou dílech jsem si říkal, že těch 92% je nějakej omyl. Ale postupně mě trampoty, milostné románky a sexy bejvalá s dcerkou, Hanka Moodyho neuvěřitelným způsobem vtáhly. Dvanáctej díl je absolutně parádní, kéž by takovýchto dílů bylo v 2.sérii víc....Nebylo, bohužel, druhá série klesla hvězdičku níž, pořád to stejný dokola. Poslední díl ale byl opět po dlouhé době perfektní. Třetí sérka je zatím jednoznačně nejlepší, přidávám 1* na plný počet;-)

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Earl je vostrej týpek, ale je s ním sranda jen když se "dobře vyspí"...Bez Randyho by seriál byl poloviční...

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Parádní!!! Já se u tohoto seriálku náramně bavil. Perfektní vtípky, hlavně v podání Sheldona, ten je úplně suprovej!!! No a Penny (Kaley Cuoco)... tak to jsem se těšil na každou její scénu :-) Druhá série je ještě lepší, než ta první a podle mě Big Bang aktuálně válcuje HIMYM !!!!