Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (443)

plakát

Poslední závod (2022) 

Na české poměry vcelku vkusně natočený film. Samozřejmě je tam několik scén, které mi neseděly, třeba většina s panem Kaiserem, i když je chápu, proč tam jsou. Nicméně, trochu to rozbíjí příběh. A pár věcí není podle mého gusta, ale i tak nadprůměr.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Proti minulému vlaku je to slabší. Digitální efekty trhají často oči, příběh ujde, ale není to již ono.

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Velmi intenzivní zážitek! Je to sice jen taková žánrovka, která nepřepíše dějiny, ale natočené je to skvěle. Místy se člověku může dělat trochu (možná i víc) nevolno, takže několik logických nesmyslů přejde mávnutím rukou. Mělo to spád, výbornou hudbu, byl tam slušný zvrat, já bych na to teda rozhodně nelez!

plakát

Bílý tesák (2018) 

Určitě nekonformní animace, která zvláště u tváří lidí nebyla zrovna krásná, ale o to víc snad vynikl příběh a vše okolo. Celkově se jedná o velmi slušný animák, ne pro příliš malé děti.

plakát

Moonfall (2022) 

Jak začít hodnocení? Těžko. Je to totiž opravdu strašně blbé, až to člověka skoro uráží, zároveň v tom najdete vykradených několik jiných filmů dohromady, celé je to tak nějak splácané a všechno tam vybuchuje a hoří bez dodržování fyzických zákonů. Ale je to jen film, navíc Emmerich. Líbil se mi vizuál uvnitř měsíce, jinak slabota.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Takové jedno velké klišé. Je to sice fajn retro, má to fakt úžasné letecké scény, ale jinak? Děj v podstatě kopíruje jedničku, zase tam je někdo namachrovanej, zase někdo ublíženej, zase nepojmenovaný nepřítel v černých hledich ... Jako je to v podstatě pokračování, ale proč nešlo vymyslet jiný typy? To musí být všichni stejně tupý? Ale jako kouká se na to hezky, to zas jako jo...

plakát

Rakeťák (2022) 

Animace úžasná, první scéna po přistání taky, ale pak to začíná drhnout. Trochu to vylepší robotická kočka Sax, ale už se to nevzpamatuje. Dějově slabý, v podstatě nic originálního, humor v podstatě chybí. A to jako teď bude Disney všude do animáků dávat nějaký lesby? Už druhý film a to rozhodně všechny nevidím.

plakát

Tiché místo: Část II (2020) 

Slušné pokračování zdařilé jedničky, které děj posouvá v čase. Nic víc čekat nelze. Ale napětí pořád funguje, lekačky taky, takže celkem fajn. Slabší čtyři.

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Ideálně se na film podívat a nic si dopředu nestudovat! Vychází totiž že skutečné události a sledujte v podstatě příběh jednoho feťáka, kterýho totálně změní narození dcery. Sledujeme, jak se přidal k hasičům, jak postupně získává zkušenosti, nakonec i přátele a mění svůj život. Je to silný, bez nějakých epických scén, bez patosu, bez sentimentu... A fantastický závěr nejen mě odrovnal.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Bodovky obecně nemám příliš v lásce, snad na ty s Connerym se občas v televizi podívám. Nicméně tahle překvapila. Bond už není co býval, tedy nesmrtelný superhrdina, ale je lidský, skoro až moc. Ale to nevadí, bavilo mě to. No a závěr musím říct, že překvapil. Opravdu jsem to nečekal. A to je k dobru.