Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Nebylo to spatne. Ale takove… nevyuzite. Potencial to melo ale zustalo to u dobreho traileru a horsiho filmu.

plakát

BANGER. (2022) 

Tohle mě totálně minulo. Vím že nejsem cílovka ale přesto tomu nejde dát víc než 2 hvězdy. Pro mě osobně nepříjemná kamera. Bendig i Mišík herecky ok ale téma a způsob zpracování mě vlastně nebavilo.

plakát

Duna (2021) 

Hodně pomalý rozjezd. Kdo nečetl knížky tak první hodinu podle mě buď usne nebo to vypne protože to na začátku vůbec nevtahuje do děje. Film končí v okamžiku kdy se "konečně" něco pořádného začalo dít. Hodnotím klasicky se zaujetím z knížek. Mrzí mě nevyužitý potenciál ale díky předloze dávám 4* s tím že to mám spíš na 3.5*.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Za mě super úvod k dalším dílům. V prvním díle šlo o to zobrazit postavy které budou účinkovat a udělat omáčku se zvířátky. V tomhle se konečně objevil záporák a celkově to podle mě krásně otevřeli do dalších příběhů. Nehledně na to že tím můžou krásně vysvětlovat příběhy před HP tak tady jsme možná u zrodu nové supersérie.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Pokračuje v duchu prvního dílu ale bohužel nepřináší nic moc nového. Místy bizár se vším všudy a nebýt několika povedených efektů bylo by to ještě na horší hodnocení.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Klasický Tarantino. Film skvělě zpracovanej a nabitej super dialogy. Asi by se to dalo zvládnout i za kratší čas ale určitě stojí za zhlídnutí.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Film u kterého mě bavil každý okamžik až na posledních 15 minut. Konec za mě nedotažený a mohl by být propracovanější. Být režisérem ukázal bych detaily podvodu a tím to vygradoval.

plakát

Zmizelá (2014) 

Tak 3/4 filmu mě naprosto bavily. Super podívaná a Fincherův klasický standard. poslední čtvrtina filmu už mě ale docela přestávala bavit. Hodně předvídavé a konec se mohl dokončit líp.

plakát

Cadillac Records (2008) 

Pohodový snímek který krásně popisuje vydavatelství Chess Records. Během celého filmu jsem se bavil a vychutnával si děj. Hodnocením je někde mezi 3 a 4 hvězdičkami. Chybělo mi trochu víc procítěné hraní Muddyho a Lea.

plakát

jOBS (2013) 

Bohužel mu nemůžu dát víc protože vím až moc věcí o jeho životě které film vůbec neukazuje. Chápu že nejde natočit všechny důležité okamžiky které Jobse utvářely a ani nejde popsat to jakým byl ale pro mě docela zklamání.