Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

To (2017) 

Skvělé! Hlavně první polovina filmu - seznámení s děckama a městečkem, první střetnutí se strachem každého z nich - to fungovalo. Scény strachu výborné, stejně tak navození atmosféry přátelství a sounáležitosti. Překvapivě některé scény až brutální (úvodní, šikana, vražda šerifa), oproti tomu některé zas vyloženě komické či romantické. Přesně takhle ale King své dílo psal, do obyčejného malého městečka a bezstarostného života lidí se jen vkrádá zlo a strach z Toho...famozní úvodní scénka, to samé se dá říct o koupelně či scéně s leprákem u starého domu. Koupání v lomu se taky povedlo. Za mě by možná jen stopáž mohla být o čtvrt hodinku, dvacet minut klidně kratší, protože druhá polovina filmu se místy přeci jen natahovala, hlavně finále by asi šlo zkrátit, ale zas ne, že by se člověk nudil! Herci vybraný parádně, za mě hlavně Beverly byla úžasná a vykradla spoustu scén jen pro sebe. Jen snad, proč musí na takový film chodit každej ten vidlák co se cpe popcornem a směje se každje chujovině půl minuty a musí všechno komentovat, slepice co polovinu filmu prožvaněj a na záěr řeknou, že docela bída vubec sme se nebála..takže očividně empatie těmhle supercool pipkám vylízanejm z dnešní doby už chybí, hlavně, že byly na tom IN filmu. Na takový by Pennywise měl přijít příště

plakát

Kickboxer: Vengeance (2016) 

Jde to. Jen jsem čekal, že film pojmou přece jen blíže originálu, tzn nějaký opravdu postupný trenink a nějaká další zápletka boční. Tady je trenink sice efektní, ale hlavní hrdina bud hprakticky okamžitě všechno umí na výbornou, nebo jendou tragicky neumí a podruhé už to na tu výbornou je..Taky mi zde Tong Po ani chvilku nepřišel nijak zlej...v originále to byl hajzl od pohledu a opravdovej záporák. Tady prostě jen dělá svou práci bez nějakých emocí a dokonce pustí Kurta který ho přijde zastřelit na svobodu a nechá ho si trénovat. I závěrečný boj je veden vlastně velmi férově. Ale právě ty bojové scény jsou opravdu povedené, efektní a stojí za to je vidět. K tomu celkem příjemné prostředí ve kterém se film odehrává a samozřejmě JCVD! Originál měl lepší všechno, ale na dnešní dobu je to dobré!

plakát

Ještě větší blbec, než jsme doufali (1994) 

Název tohoto filmu zdá se přesně vystihuje obyvatele této stránky. Absolutně nechápu, co se komu na tom nezdá. Vyborní herci, v čele s nepřekonatelným panem Sobotou (nejlepší čs.herec posledních 40 let) výnikající pan Skamene a břitký humor. V pohodě film a v posledních x letech jedn adobrá komedie...Jen to asi je mainstream, takže je to nepopulární co....haha

plakát

El Dorado (1966) 

Jak mě nebaví westerny, tak tohle byla pecka! humoru na rozdávání, přitom to neshazuje napínavou akci! John netřeba mluvit, ale i "vedlejší" postavy jsou perfektní, každá má osobitý xicht a svoji důležitou roli v příběhu, nikdo zde nehraje druhé housle. A hlavní záporák vlastně neni pistolník a vystřelí jednou za celej film:) super je to! max spokojenost.

plakát

Ať vejde ten pravý (2010) 

Problém tohohle webu je jeden. Komentáře zde píší lidi, co naprosto NEROZUMI danému žánru a proto tak zklreslují pohled na film. Asi jako kdyby v hudbě desku Nirvany hodnotili fanatický příznivci hip hopu, nebo vážné hudby a obráceně. číst některé hlášky je opravdu důkaz toho, že někteří jsou jen děcka co je empatie neškrtla ani z kilometru. Napsat, že se někdo po 30 minutách filmu nudil např je dukaz toho, že takovej člověk je už zničen dešní dobou a je závsilej jen na akci....viva la konzum. Samotný film je totiž naprosto užasnou přehlídkou citu a empatie a to v mnoha polohách. myslim, že nikdo nechtěl, aby byla Abby vlastně ztrestána za svoje vraždy, naopak, každý si zřejmě přál dobrý konec. Osobně si většinou u filmů přeji spíš "špatný" konec pro to "překvapení" a wow efekt, ale zde sme si sakra přál, aby to dobře dopadlo. Hlavní dětské postavy perfektní, uvěřitelný a doslova VSECHNY scény, kdy si "děti" povídají na prolejzačce za noci v pozadí s jemnou hudbou jsou strhující a emotivní...nesmělost, radost, emoce a vše autotentické, takhle přesně by se chovala hádám většina dvanáctiletých v té době v takovém místě. Chloe je úžasná a opravdu dodává sílu malému Owenovi. Krásný příklad přátelství a citu, kteýr neni ještě ničim poškozený. Tenhle film doporučuju každému, kdo neni jen tupej popokornák co si mastí u matrixu atd.

plakát

Insidious 2 (2013) 

Už jednička byla vychvalovaná do nebes a já celkem nepochopil proč...průměrnej film, kterej navíc byl postupně sveden spíš do komedie a druhý díl, to je fračka úplná. A to říkám jako ttoální milovník hororů a nadpřirozena a všeho kiolem. U tohohle se opravdu bát snad nemuže nikdo, leda leze na nervy postupem času ten přeplácanej a fakt místy až směšně komickej děj a scény. Tohle pro mě horor neni ani náznakem

plakát

Ať vejde ten pravý (2008) 

Veliké překvapení! Nejsme zrovna fanda alternativních filmů a tak nějak povrchně sem od švédského nízkorozpočtáku nic nečekal a začal na to koukat vesměs jen náhodou, ale okamžitě tenhle film řadim do absolutního top! Ačkoli horor, muže na to koukat každý, protože dsivých scén je tam naprosto minimum a zaberou několik vteřin dohromady, za to romantické drama dvou dětí, které jsou vlastně sami na celém světě je dokreslené uchvatně. Strach, naivita, touha po lásce, vše v jednom. Ocenuji i kameru a to, že konečně někdo taky oživil jedne ze základních upírských zvyků - resp.antizvyku - vstup na pozvání...Jediná chyba za mě je konec filmu...Nicméně dokonalé dílo, sem unešen.

plakát

Herkules (1995) (seriál) 

Tento seriál hravě předčí nový film s Rockem . tAdy vidítě všechny slavné Herkulovy činy, v seriálu je mbnoho kvalitních hzerců a pohledných žen. Triky jsou obstojné a uvidíte zde vše od hyder po minotaury. fanouškum fantasy a pohádkových příběhu doporčujui všemi deseti!!!!!