Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

BrainStorm (2008) (TV film) 

Film je to zcela jiste zajimavy. Na ceske pomery dobry namet i zpracovani, ovsem klidne by se mohl zkratit tak o 20 minut a vyslo by to nastejno.

plakát

Zvrácený (2002) 

Musím říct, že začátek byl bezvadnej, muzika, psycho průstřihy z klubu, náhodný chlapíci co pomůžou najít viníka, ale postupně to začíná být větší a větší nuda. Co musím vyzdvihnout je hudební stránka filmu.

plakát

Střihoruký Edward (1990) 

Film ,který jsem poprvé viděl jako malý kluk a u kterého jsem půlku probrečel jak malý kluk :) ,jsem poté musel shlédnout ještě jednou už jen proto, jaký to ve mně zachovalo emoční náboj. Napodruhé už z pohledu dospělého člověka stále dost sentimentální film ovšem pro mě s trochou podtextu tehdejší doby v `Murice a doby diskriminace všeho cizího a jiného. Johny si tu zahrál jednu z prvních velkých rolí a i přesto, že prakticky vždy měl nehybnou tvář, tak s ním člověk prožíval veškeré emoce. Rozhodně film, na který by se měl podívat každý, stejně jako by měl každý přečíst Malého prince.

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Volné pokračování jedničky mělo pár svých světlých chvilek - hlavně těch s Rourkem. Boothův smích, kterej mi ješte druhej den zněl hlavou, služeb šikovných rukou "nedostudovaného" doktora za pár dolarů atd. akorát vyplnit skoro půlku filmu kozama Evy Green, který jsou sice naprosto awesome, ale film jako takový to nezachrání. O Albě ani nemluvím, nejen že jako striptérka nesahala Evě ani po kotníky(drsný klub plný podivných existencí kde ani neproběhne nipple slip? - facepalm), ale i její příběh byl celkově bez Sincitiovské šťávy.

plakát

Podraz (1973) 

Opravdu vydařený dobře promyšlený kousek. Herci k sobě vyloženě pasují a ze záběrů jsem opravdu věřil, že se tam pohybuji uličkami a vlakem s nimi a držel jsem jim všechny palce(i ty u nohou) ať se jim ta nebetyčná drzost vydaří.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Skvělej thriller z drsného prostředí Somálie vypráví o reálných zážitcích... Ok příběh je fajn, parta zfetovanejch negrů bez zásob hraje svoje role perfektně, ale jednu hvězdičku jsem musel ubrat za zřetelné nelogičnosti - cestují na moři skrze vody kde se vyskytují piráti a nemají ozbrojenou část posádky? Sealové Irishovi řeknou ať zůstane sedět na sedačce kde byl předtím, ale poté stejně čekají na to až se piráti ukážou a místo usazení nehraje roli i když to oznámili zřetelně 2x ať tam zůstane? Mkay.

plakát

Borci z Blue Mountain State (2010) (seriál) 

Konečně seriál, který se s ničím nepárá. Rozhodně nesouhlasím s přirovnánim s prcičkama, tohle je absolutně jinej level. Hlavní trio ve složeni 2 nejlepších kamarádů(který mi mimochodem děsně připoměli mě a mojeho ex-spolubydlícího) a ambiciózního černocha za kterého rozhoduje přítelkyně seriál táhnou sice dobře, ale naprosto nejlepší je postava kapitána Thada, tenhle člověk je naprosto geniální herec a jeho ječení a přiteplený nápady vždy spolehlivě rozesmějí. Hromada koziček, chlastu, drog a vtipu vás dostanou na konec série ani nebudete vědět jak a budete chtít další a další přídavek. Veliká škoda že jsou jen 3 krátké série.