Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (5 598)

plakát

Crash (2004) 

Hodně dobrý pohled na americký rasismus. Sice se mi z toho pokryteckého, omezeného a někdy až dementního jednání lidí točila hlava, ale bohužel taková je realita.

plakát

Veronica Guerin (2003) 

Schumacher v produkci Jerry Bruckheimera natočil slušný thriller podle skutečných událostí. Nutno říct, že Blanchett byla výborná a šla si za svým, bez ohledu na riziko. Nevím, jestli je to houževnatost nebo hloupost, nicméně se jí podařily velké věci, i když za ně zaplatila cenu nejvyšší.

plakát

Ztracené město (2022) 

Jediný důvod, proč jsem chtěl tenhle film vidět, byl Brad Pitt. Ano, jeho cameo je naprostá pecka a zasloužil by si vlastní film. No a vlastně až do doby než Pitt zmizí z plátna to celkem ujde, ale pak film těžce ztrácí tempo, humor není nic extra a Radcliffe je naprosto příšerný. Celkem mě pobavil i Tatum jako tupej ale hodnej modýlek.

plakát

Noc hrůzy (2011) 

Taková milá upírská oddychovka. Nic extra jsem od toho nečekal, ale ve finále jsem se docela bavil. Hlavně Farrell mi přišel dost cool.

plakát

Pravda je jen slovo (2013) 

Kate neumí jen střílet a lovit upíry a vlkodlaky. Ona je opravdu herečka a zvládla i tohle, lehce nadprůměrné právnické drama. Sice to bylo takové okaté a dost předvídatelné, ale mělo to spád, nebylo to hloupé a na Kate se dá dívat.

plakát

Neobyčejný Odd Thomas (2013) 

Moc pěkné, svižné, vtipné,smutné. Tohle se Sommersovi fakt povedlo a hlavně vynikající Yelchin.

plakát

Pravidla zabíjení (2022) 

Tak od Johnsona jsem čekal víc. Pomalu si začínám myslet, že Accident Man byla jen taková náhoda a Johnson je béčkařskej břídil. Tak ano, jsou i větší břídilové, proto dávám 2*. Je fakt, že Rooker, Willis i Malkovich nejsou vůbec špatní, mě nejvíc sral ten mileniálskej spratek co se neuměl oblíknout. No, každopádně béčko, ne zas tak hrozný, ale že bych si to užil se říct fakt nedá.

plakát

Debbie a její parťačky (2018) 

Sakra, to byla neskutečná nuda a otrava. Jedna hvězda za to, že dámy vypadaly fakt skvěle.

plakát

V žoldu smrti (2022) 

Rozhodně lepší tři hvězdy. Mile mě to překvapilo, hlavně Pine. Svižné, akční, bez zbytečného kecání.

plakát

Status: Naživu (2022) 

Slušný thriller a Butler fakt hodně dobrý i jako nemacho. Sice mě ta jeho žena od začátku srala, ale jak se říká, když ji miluješ, není co řešit. Film má spád a nenudí a venkovský policajti jsou prostě venkovský policajti.