Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi dnes někdo řekl, že mě 48% béčko s Butlerem uspokojí k nekompromisní plné pětihvězdě, vysmál bych se mu. Ale po zhlédnutí Last Seen Alive tvůrcům s poklonou tleskám, protože takhle intenzivní thriller jsem neviděl už nevím jak dlouho a přikovat mě do sedačky dokáže málokterý film. Butlerovi na benzínce zmizí žena a začíná mindfuck koloběh událostí, kdy je nám postupně dávkován a odkrýván celý příběh a celá pravda za zmizením. Úvodní půlhodina na benzínce je intenzivní jak hovado a doslova jsem ani nedýchal, pátrání po ženě s tím, že nemáme zatím tušení, o co zde jde, bylo špičkově vygradované, hudba byla na jedničku a jen dokreslovala výsledný dojem z celého pátrání. V průběhu celého filmu jde jednoduše vidět, že tvůrci měli vše do detailu připraveno - od gradace děje, hudby, odkrývání flashbacků až po finální bloudění ve feťácké varně, kde se napětí dalo krájet a evokovalo ve mě stealth střílečky a bloudění mezi špinavou varnou perníku, kontejnery a feťáky. Závěr je možná trochu méně klíčový, než bych si přál, ale jinak má film jednoduše vše, co mít má- nádech mysteriozna, napětí, thrillerové prvky a správnou gradaci a i přesto, že nejde o akční nářez či áčkový hollywood, jsem maximálně nadšený. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

O tom, že to je čistý priemer niet pochýb, problém je v tom, že tento film nemá vôbec nič na viac. Gerardovi unesú ženu a aj keď to na začiatku vyzerá na skvelý thriller, tak sa film dostane do nudnej roviny. Pár kecačiek, nejaké to behanie a slabý koniec. Nemá to žiadny zvrat, žiadny spád nič. Akcie veľmi málo, príbehovo to neponúklo skoro nič. Pritom stačilo pár zmien, a mohlo to byť 70%. Gerard to drží nad vodou, no a scenár ten je miestami otrasn. Takto musím dať 2, nakoľko potenciál tu bol . ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Gerardu Butlerovi unesli jeho (filmovou) ženu. Sice nevěrnici, ale běda, jestli se jí něco stane! Režisér Brian Goodman ponoukl svého spolupracovníka Marca Frydmana, aby už zase něco kloudného sesmolil. Minule jsme ulovili do filmu Černý motýl Antonia Banderase tentokrát by to chtělo týpka, co má ještě větší akční šmrnc a vysoce kvalitní herecký půdorys. No vida, Gerard Butler se nám ozval, dokonce se bude podílet i na produkci. Pojďme to rychle natočit, než zjistí, že podobný námět už ve světě filmu dávno koluje. Kurt Russell kdysi svedl obdobný souboj s únosci v thrilleru Únos. Butler hraje se zápalem a vervou. Jaimie Alexander, kterou chce dostat ze spárů únosců, se tváří vytrvale nesympaticky, takže jí to unesení divák i přeje. Náš hrdina záchranář se chrabře pohybuje na čtyřech kolech i pěšky, důkladně pročesává benzínovou stanici a lesní houštiny, aby naplnil devadesát minut napětím i klišé. Do zad mu duje příkladně napínavá hudba Sama Ewinga. Pochopitelně bůhvíjak originální thriller to rozhodně není. Butler je ale skvělý tahoun, nechybí spád a thriller pro nudný večer je na světě. 7/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Last Seen Alive" je síce béčkový akčňák, ale zase som sa aspoň pri jeho sledovaní nenudil. Určité veci sú nám jasné okamžite, niektoré sa dozvieme trošku neskôr a asi by to nebolo ono, keby sme tu nemali Geralda Butlera, ktorý sa rozhodne svoju manželku nájsť na vlastnú päsť a najlepšie formou, ktorá nie je úplne legálna, ale zase je účinná. Najväčšie plus je tu pre mňa skutočnosť, že som sa pri sledovaní filmu nenudil. A aspoň sa snaží miestami búrať niektoré klišé, ktoré sú v týchto filmoch obsiahnuté. Nepôjde všetko hladko, veci naberú miestami trošku nepríjemný spád a najmä máme tu ešte aj možnosť, že finále nebude úplne také krásne ako by sme si mohli priať. Nie je dokopy ale asi moc, čo by sa k tomu dalo povedať. Popravde dočkáte sa presne toho, čo od filmu budete čakať. Mne to na oddychový večer stačilo. A držalo ma to v napätí. Takže na jedno videnie nemôžem neodporúčať. Ale určite nepôjde o film, ku ktorému sa budete vracať. Hodnotenie: B- ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Manželka Has Fallen. Může ovlivnit Gerardovo násilnické běsnění, že tentokrát není vycvičený šéf ochranky, ale realiťák? Jistě, že ne.. Situaci se rozhodne řešit na vlastní, krví cizího potřísněnou pěst, padne několik přesných výstřelů a vidláckým kuchařům methu se odeberou nějaké michelinské hvězdy. Solidní akční thriller bez zbytečných překvapení, kterému lze vytknout jeden směšný digitální výbuch a Goodmanovu snahu natáhnout to na hodinu a půl včetně titulků, jak kdyby s tím chtěl jet na nějaký festival. Začíná to vypadat, že se Butler zařazuje do terapeutické skupiny pana Neesona, který natočí ještě tak dva tři akčňáky s kyslíkovou maskou po ruce a šmytec. Ten, kdo by nyní nepoklekl před Xerxem už taky kvůli bolestem kyčelních a kolenních kloubů, se zdá být odpovědným náhradníkem.. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Skvrny od potu na Willově (Gerard Butler) košili se dramaticky mění, a to bez zjevného důvodu. (Johnny.ARN)
  • Gerard Butler (Will Spann) vzal tento film jako zábavnou výzvu/experiment. Po celý film improvizoval. Tvůrci mu ukázali jen prvních deset stránek a dokonce i ty byly vyhozeny, jakmile byli na place. Film se natáčel 8 dní. (zrajda)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste Savannah, štát Georgia. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama