Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (142)

plakát

Aeon Flux (2005) 

Spousta filmových triků a efektů pro nic.Prachmizerný scénář,co nestojí ani za další komentář.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Coby odpůrce bondovek jsem byl naprosto spokojen s mírou vkusnosti,s jakou byla režie pojata.Ničeho nebylo moc ani málo.Tak akorát.Je vidět,že hlavní hrdina nemusí být nutně ten nejrychlejší kung fu rváč s mrštností geparda,ba ani napumpovaný svalovec,aby mohl být tím hlavním hrdinou akčního filmu.

plakát

Americké graffiti (1973) 

Amerika,jejich mentalita a kultura jsou nám na hony vzdáleny.Nikdy jsem je nepochopil a normální evropan je nikdy nepochopí.A tenhle film byl přesně o tom.Daly se poslouchat ty rock´n´rolly a vidět bouráky z té doby.Ale trochu málo.

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

Krutý,drsný,syrový a věřím,že i realistický film.Není pro slabší povahy.Zejména zápasy psů a jejich smrtelná zranění hned tak každý nevydýchá.Dávám 5*.Pro mě byl film scénáristicky velmi silný a 150 minut jsem dal jedním dechem.Tleskám ve stoje.

plakát

Anděl Exit (2000) 

Poněkud drsný snímek.Drsnější než by měl být,co se vyjadřování týče.Navíc to byl jeden velký chaos a zmatek.Řekl bych asi tolik.Pokud není člověk zhulený nebo v něčem nejede,tak má pocity na tolik smíšené,že je nikdo nerozmíchá.A amatérská kamera tomu nepřidá,spíš naopak.Velmi jsem si pokazil mínění o Kláře Issové.Ne ,že by hrála špatně,to v žádném případě,ale že to vůbec vzala.

plakát

Annie Hallová (1977) 

Ten film není tak zlý.Na můj vkus však hodně překotné a neučesané.Životní situace letí příliš rychle vpřed,že člověk nestačí vůbec reagovat.Asi tak,jak naši bratři říkají - ozlomkrky.Jinak musím uznat,mělo to vtip,bylo to zajímavé a poutavé.

plakát

Audience (1990) (divadelní záznam) 

Ukázka toho,jak se z ničeho dá vytřískat docela hodně.Jenom o kousek víc vtipu a mohlo to dát i na 5*.Abrhám byl dost dobrý a Landovský byl vynikající.Hra mě opravdu bavila,ale Mlýny,tak ty jsou o parník ve předu.

plakát

Baader Meinhof Komplex (2008) 

Perfektní zpracování problematiky terorismu v Německu.Málem jsem se zapomněl během těch více jak dvou hodin nadechnout.Stále sedím a přemýšlím o všem co se tam vlastně dělo.A stále nevím ,na kterou stranu bych se přidal.Terorismus je bez diskuse odsouzeníhodný,jenže tady k němu dochází až jako krajní řešení uplatnění svých požadavků.Jako ukončení války ve Vietnamu a podobně.Neznám lepší německý film.

plakát

Babovřesky (2013) 

Tak já byl docela spokojený.Malinko víc přitažené za vlasy mně připadaly báby.Tam byl přece jen trošku ubral.Většina herců předvedla výborné herecké výkony,z nichž pro mne nejlepší byl Kikinčuk.Klidně se na Babovřesky kouknu znova a snad i vícekrát.Což o Kameňácích říct nemůžu.