Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

10 pravidel jak sbalit holku (2014) 

Na ceske filmy jsem skepticky a moc se mi jich nelibi. Na toto jsem se podival na doporuceni, ze tu pekne hraje Jan Dolansky, ktery zde ma suprovy hlasky. A katdopadne to stalo za to. Hraje uzasne sjetyho typka, co ma hlasky, kterym jsem se smal. Jinak je jasne videt inspirace skvelym filmem Hitch. Tudiz neni zcela originalni. Ale i tak spatne to neni. Prijemny film, na ktery je potreba koukat s nadhledem a trochu mu odpustit jiste chyby. Kdyz chci jen tak vypnout a nepremyslet a pobavit se s Dolanskym tak si pustim tohle.....

plakát

Lucy (2014) 

Tento film si rozhodně zaslouží plné hodnocení. Viděl jsem ho již 3X a pokaždé tam člověk najde zajímavý věci, které nám něco mohou dát. Pokud bych měl hodnotit čistě jenom akci a příběh samotný tak to je na 3 hvězdy, ale tady je potřeba podívat se na celek, na poselství, které film má. Vždyť je tu spousta zajímavých myšlenek a pojetí času, o počtech (1+1 was never 2), o smrti (we actually never die). Přijde mi i zároveň škoda, že to poselství resp ty myšlenky, které film nese nikdo nebere vážně. Minimálně jsou to zavímavé body k zamyšlení.

plakát

Rychlejší (2010) 

Vůbec nechápu proč tento film má tak nízké hodnocení. Myslím, že film je to super. Ano je to celkem simple příběh. Ale je to o tom, že se borec zaměří na to, že chce pomstít svého kámoše. Velmi příjemná odreagovačka a perfektní Camaro SS. Jo mám rád staré muscle cary. Film má šmrnc. Nic hlubokého k tomu říct nechci. Zkrátka velmi pěkný film. Pro mě 80%.

plakát

John Wick (2014) 

Perfektní film kde Keanu zahrál svou roli perfektně. Jemu tohle prostě opravdu jde :) Pro mě to je příjemná odreagovačka a head-shotovka (ano je to tady samý head-shot a Keanu tu zabije spoustu lidí, ale o to tady šlo ne :). Má to styl, akci, vtip, dokonce i kulturu. Perfektní jsou scény kdy Keanu objednává stůl pro 12 :) nebo když se jde recepčního celý zkrvavený zeptat jestli zná dobrou čistírnu :) Takovéto scény jsou pěkně dávkovány a nejsou otravné a trapné.

plakát

Železná srdce (2014) 

Po dlouhém zdráhání jsem na poslední chvíli šel na tento film do kina a to i přesto, že Brada mám rád a jeho filmy také (až na výjimky). Zkrátka jsem se trochu bál tohoto tématu, ale nakonec určitě nelituju. Film je takový syrový, trochu surový, drsný s pár vtipnýma scénama. Velmi realitsticky udělané prostředí války. Pěkně tak trochu „starworovsky" oddělené střely – skopčáci zelené, amíci červené střely :) Brad svou roli zahrál perfektně a vlastně všichni zahráli svojí roli úžasně. Bylo tam jasně vidět, že jsou spolu dlouho a prostě si občas lezou na nervy. Co mi tam trochu neladilo byla scéna s náckem, kterýho odstřelili na poli ze zadu, resp. Kde donutili toho zelenáče aby to udělal. Jako chápu co tím bylo myšleno, ale nemuselo to tam být. Zvlášť když pak na konci nácek nechá posledního pod tankem být.... Každopádně stojí za to vidět v kině. Muzika dorá a hlavně to burácení a dunění tanků doma tak super nebude... Po druhé shlédnutí dávám plný počet, protože si to ten film zaslouží a pokud 2 kamarádky jsou z filmu opravdu paf a chtely ho videt 2x v kine tak je jasny ze tohle je film, ktery si to hodnoceni zaslouzi......

plakát

Interstellar (2014) 

Podle mě trochu přeceňovaný film roku. Film je zajímavý, výkony hlavních postav jsou úžasný, jenom ten příběh mi přišel až trochu moc překombinovaný. Těch zvratů tam na mě bylo trochu moc. První polovina filmu navodila takové zajímavé myšlenky o pojmu času a tak, ale pak se to nějak zvrtlo v něco co trochu bylo moc. Každopádně na svý si přijdou nadšenci do kvantový fyziky. Film má hvězdné obsazení, ale to samo o sobě nestačí. Co se mi ale opravdu líbilo hodně je hudba a momenty ticha... to bylo opravdu dokonalý. Dalším plusem filmu byly vizuální efekty z vesmíru. To bylo opravdu krása pohledět. Černá díra, saturn...etc.. Nechci filmu dávat 3 hvězdy ale ani 4. Možná po druhém zhlédnutí trochu ještě přehodnotím názor, ale nyní dávám slabší 4 hvězdy.

plakát

Equalizer (2014) 

Opět perfektní role Washingtona. Divím se, že tento film nemá lepší hodnocení. Protože se jedná o velmi povedený film. Ani bych vyloženě neřekl, že se jedná o Muž v ohni 2. Je to tak trochu jiné téma, jiné prostředí. Equalizer má takové to své kouzlo v podobě kamery v podobě hlavního představitele, je tam i pár vtipných scén. Tento film už v ukázkách vypadal super a nezklamal ani po shlédnutí. Ani bych neřekl, že jsou tu vyloženě slabé momenty ani nějaké vyloženě přehnané momenty. Myslím, že si zaslouží krásných 80%.

plakát

jOBS (2013) 

Filmy, které jsou založeny na skutečnosti nebo skutečné osobě mám rád. Steva Jobse mám také rád. Četl jsem mnoho knih o Stevovi a Applu. Tento film si zasluhuje uznání minimálně kvůli hlavnímu představiteli, který zahrál Steva opravdu věrohodně (chůze, mluva, celková . Ano do takto krátného filmu se nadá dát vše, ale základ tam byl řekl bych velmi dobře. Jestli někomu přijde, že Steve byl z.... tak nechápe podstatu byznysu. Steve vybudoval něco, co nemá obdoby. A tady není prostor na chyby a na pomalá plavidla. Tady je potřeba mít team, který chápe celou kulturu a misi Applu. A jestli byl někdo z---- tak ti co Steva vyhodili z firmy, kterou sám založil.... Beru tento film jako inspiraci v životě. Když mi není nejlíp podívám se na tento film a člověk si uvědomí, že ve skutečnosti je třeba dívat se do budoucnosti a jít dál.