Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Oblíbené seriály (10)

Californication

Californication (2007)

Zhlédnul jsem všechny řady a potom shlédnul k vlastním nohám a skoro jsem si neviděl na špičky a to nejsem majitelem pivního pupku ani 20 dioptrií. Ano, z tohohle seriálu se stanuje, spíná se tlačítko alarmu pod stolem a to každému divákovi, který má tu čest nosit kopí osudu. Nejlepší na tom je to, že pokud se dívá žena je na tom se vzrušením úplně stejně a pokud ne z Duchovnyho, tak rozhodně z jeho sarkastických, romantických a sprostě sladkých monologů. A ten humor! Moje matka by se na to zřejmě nedívala, jelikož to není Pretty Woman a nehraje tam Gere nebo Clooney(jednoduše je to příliš sexistické a sprosté), ale prostě já nespočítám kolikrát jsem si poprskal obrazovku při výbuchu smíchu, ba dokonce párkrát jsem i slzu smíchu uronil. Californication patří mezi mé nejoblíbenější seriály vůbec a tak nemůžu nic jiného než dát pět hvězd a vřele doporučit těm, kteří chtějí sledovat rodinné drama, alkohol, drogy, nahé ženy, nahé muže ale především lásku.

Hříšníci

Hříšníci (2011)

Prozatím jsem někde v půlce první série a jsem u vytržení. Po dlouhé době něco, co mi zcela sedlo a je dost odlišné jak zpracováním tak neotřelými, kontroverzními tématy. V každém díle se sice pořád chlastá a píchá(i když by na chlast neměli zbývat peníze), ale vlastně proč ne, když to funguje jako v tomhle případě? Je to vážně skvělá zábava a díky sexuálním scénám Rossum se je na co dívat i po slintající na obrazovce nalepené stránce mého já. Opravdu mě zajímá, jak se budou vyvíjet životy Gallagherovic dětí, otce váguse a neustále souložících lidí od vedle. Mimochodem, když jsem poprvé zahlédl Howeyho, tak jsem byl trochu v rozpacích jelikož poslední a do této doby první setkání s ním pro mě bylo v Deníku zasloužilé matky, kde hraje fotbalového poloprofíka a blba(tak se mi uchoval v hlavě), avšak nakonec se ukázalo, že mu role zřejmě sedí. A pan W.H. Macy je vážně kurevskej houmles, takže pro zatím je to za mě pět hvězd. Doufám, že seriál udrží úroveň, což podle kladných ohlasů zřejmě ano.

Lucifer

Lucifer (2016)

Nečekal jsem takový úspěch, kriminálka spojená s pánem pekel mě překvapila. Rozhodně hlavním důvodem mého překvapení je Tom Ellis, s noblesou s jakou si dává svou postavu, nepočítal dle mého názoru nikdo. Velice rychle jsem si oblíbil jeho postavu (přesně tak si totiž představuji ďábla v lidské podobě), Lauren mi z počátku moc neseděla, ale po pár dílech jsem zjistil, že jim to spolu vážně jde.