Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Noční běžec (2015) 

Ale jako jo. Odpočinkový film, u kterého nám Liam ukáže jeden výraz: jeho oblíbený. No, ale jinak klasická Liamovka s lehce odlišným závěrem.

plakát

Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 

No musím říci, že mě film místy pobavil, ale stihl jsem u něj přivrtat poličku a sestavit skříň z Ikea a vůbec nic mi neuteklo. To trochu sráží film na můj osobní odpadkový koš. Musím přiznat, že film je místy opravdu sranda a byrokratické potvory, podobné mojí učitelce na základní škole, mě prostě rozesmáli.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Tento film splňuje úplně všechny parametry toho, jak by neměl vypadat film. Dlouhé pasáže bez dějové linie, kdy si divák asi musí sám popřemýšlet, co si zrovna postava myslí. Chápu, že natočit film dle knižní předlohy, není asi snadné, ale víme, že to jde. Je to naprostá a holá katastrofa. Jediné co jsem si říkal, po konci tohoto díla je, že bych chtěl být v roli Goslinga. Pokud bych přijel z Evropy jako začínající herec, je to úžasná role. Za celý film řekne sotva 4 věty...super scénář nemusel bych se tolik učit. Doporučil bych režiséra, scénáristy a producenta veřejně pranýřovat na hlavním náměstí. Myslel jsem, že doba bezduchých a nudných filmů, nemá šanci prorazit, vzhledem k náročnosti dnešního diváka. Tolik hluchých a nezajímavých scén nebylo ani ve filmu Wall-E. Dávám jednu hvězdu a to jen z důvodu, že třeba kameramani museli opravdu trpět.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Ja jsem byl mile prepkvapen, film je zajimave zpracovan a nepostrada chvile k zamysleni...ano vykon hercu neni asi uplne perfektni ale presto je to dobre tema z nasi doby. Doporucuju

plakát

John Wick 2 (2017) 

Zapletka stejná, příběh skoro stejny, ale je to John Wick. Proste akce s takovou mirou absurdity az se divák musi usmívat a byt spokojeny, ze John zase vsechny rozsekal​.

plakát

Hunger Games (2012) odpad!

Tak tohle je opravdu filmový odpad. Výkon herců je srovnatelný snad jen televizi jimjam. Tihle rádoby bojovnici maji asi toliko akce jako postižený Rambo. Tento emocionalni vyplach si zaslouzi pouze Odpad

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Ale jo cekal jsem co to co jsem dostal. Proste akce,auta,nesmysly a vtipy. Je to proste ulitnuty, tak jak ma byt. Pokud tu serii berete jako srandu budete spokojeni. Ja byl!

plakát

Demolition Man (1993) 

Plne se stotoznuji s nazorem RajAthena nerekl bych to lepe a podepisuji se :-)

plakát

Kontakt (1997) 

Vyhodil bych ty klise milostne sceny, ale jinak velice povedeny Sci-Fi Jodie hraje skvele a pribeh opravdu vtahne do deje.