Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (114)

plakát

Wonka (2023) 

Jsem mile překvapen. Opravdu hezká oddechovka, která je dobře natočena a nekryje se s Karlíkem z roku 2005. Prostě úplně jiný film a pěkný, příjemný scénář. Timothée je opravdu pan Herec.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Pokud by to celé začalo tak, jak to končilo, užil bych si film o dost více! Takhle klasický CGI průměr.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Po shlédnutí čtvrtého dílu si absolutně nemůžete pustit jiný akční film, protože vás jednoduše nebude bavit a naplňovat tak, jako John Wick: Chapter 4... Osaka - TOP, Berlín - TOP, Vítězný oblouk - TOP, 2D v baráku - EPIC, Schody - Třešnička na dortu. Perfektní a nekonkurenční v novodobém žánru akčních filmů.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Přátelé jsou definice přátelství, zábavy a často pozitivní energie. Nikdy mě to nelákalo (asi protože sitcom). Přišel jsem na ně teprve nedávno a nemůžu se odtrhnout. Humor za humorem, nechápu, kde na to celých 10 let scénáristé chodili :).

plakát

Love Island (2021) (pořad) odpad!

Kurva jejich problémy bych chtěl mít. Špíny

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Zrovna jsem asi po roce přišel domů z kina a musím říct, že celkem nářez. Snad poprvé, co jsem neviděl trailer, ani nečetl obsah filmu. Peckovní hudba, zajímavé efekty, příběh měl taky hlavu a patu. Napínavé jak prase. Za mě dost dobrý horor !!

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Nejlepší česká pohádka za poslední roky. Hudba, efekty, kamera, herecké výkony. Za mě ohromné plus. To až uvidí Maminka, tak bude strašně nadšená :) Musím 5/5 !

plakát

Kdybys jen tušil (2020) 

Ty kokos, tak některé komentáře jsou fakt průser. Pry jestli heteráci, nebo běloši vymřeli a co tam dělá menšina. No, tak to mě poser. Zrovna jsem se díval oběma herečkám na instagram, kde měly spolu foto, u které psaly, že jsou strašně rády, že se potkaly a seznámily. A když tady čtu komenty typu přetvářka, strašně zahrané, asijská brejlatka, tak je mi toho filmu fakt líto. Nic jsem od toho neočekával, ale byl jsem příjemně překvapený. Za mě hodně dobrá podívaná. Uvěřitelný, i když né úplně reálný film. Ale co, filmy nám mají vytvářet hezkou představu, vy rasistické mrdky.

plakát

Hra o trůny - Série 8 (2019) (série) 

Nejde o to jak to skončilo. Jde o to jak RYCHLE to skončilo. Předchozí série jsme byli zvyklí, že né vše, co bychom si přáli, nám režiséři naservírovali přímo pod nos. A to dělalo Game of Thrones právě tak parádním a skvělým :) Tempo osmé série ztrácí tím pádem moment překvapení, vše je jasné od začátku a proto nezajímavé. S příběhem nemám problém, problém je ten, že z minimálně 2-3 sérií se stala jedna s 6 díly..:( Obrovská škoda :( Game of Thrones bylo boží. Osmá série je na úrovni lepšího filmu, ale né dokonálého, jak tomu bylo v předešlých sériích.