Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (867)

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Myslím, že to začalo více než dobře. 1. díl 2. série předčil má očekávání, jestli bude podobný trend jako u 1. sérky, máme se na co těšit. :) ...Tys byl takovej šikovnej, tak co děláš tady?

plakát

Osada - Série 2 (2023) (série) 

2 hvězdičky tomuhle průšvihu s názvem Osada - Série 2 (1 sérii jsem si užil a mám ji v zásadě rád) s odřeným zadkem mladého Václava Neckáře. A to si nejsem jistý, jestli jsem nepřestřelil.

plakát

Prázdniny (2006) 

Hodně sladký, ale na vánoční sacharidové úrovni je to snesitelný a vlastně příjemný. Nancy má i lepší kusy, ač za tohle se stydět určitě nemusí.

plakát

Wonka (2023) 

Uprostřed místy skoro za 6*. Jak řekla má drahá polovička, u některých čísel se museli vydatně vyblbnout (vrchol pro mě je koláž př rozjedu podnikání a prodávání po ulicích). Na začátku a na konci mezi plus mínus 4. Nečekal jsem to, ale nový Wonka se náramně povedl. Spousta príma nápadů, legrace, občas napětí, parádní hudby, v šabloně nápaditého scénáře a Timothée... to je prostě borec. Po dlouhé době mooc pěkně odvedený český dabing - titulkovou verzi jsme nestíhali, Honza Cina je člověk neuvěřitelného talentu. Palec hodně hore.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Hodne cerna satira balancujici na hrane socialne dramatickeho thrilleru. Tne to do veskere americke (potazmo celkove zapadni) hojnosti, vmesovaci politiky, omezenosti a konzumu. Zajima me zevrubne prijeti za oceanem. Moc dlouhe, nekdy zbytecne prazdne, neukotvene hudebne a zvukove, ale super koncept, paradni konec a herci mnam. 75%

plakát

Osada - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

Už u toho pravidelně usínám. Taková příjemná osada to byla v jedničce...

plakát

Osada - Epizoda 7 (2023) (epizoda) 

Možná nejlepší díl z druhé série, trocha příběhu i provázaní z minulými díly. A navíc fandím Milanovi, pro mě asi nejvíc obhajitelné 3 hvězdy v té bídě druhé série.

plakát

The Gray Man (2022) 

122 minut, nebylo to aspon 152? Takovej neutral, digitalni reinkarnace Komanda a tak podobne. Pul plynu, ke trem za sympatie k hercum.