Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Situace v Záhoří nadále eskaluje. Lucie Rybáková píše román, ve kterém se chce zbavit Fraňka, ale je stále těžší uvěřit, že plánovaná vražda je jen literární fikcí. (Česká televize)

Recenze (11)

Vajonek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tati, já chci jít na hon!" - "Vždyť seš na honu každý ráno! Ho vždycky slyším jak funí pod peřinou..." Hihihi, hahaha, směje se ségra, smějou se rodiče... Já se teda nesměju a více než souhlasím s nebohým Rendou, že jeho rodinní příslušníci jsou "fakt trapný". A bohužel v rámci téhle chatové osady nejenom oni... Onehdy jsem v rámci jakože profi recenzí zaznamenala přirovnání Osady 2 k Městečku Twin Peaks. Prý je to tomu podobné více než Chalupářům. Kam na to proboha ti lidi chodí? Kam jsme se to dostali? Nevím, ale zřejmě někam, kde mi to hlava fakt nebere... Když jsem to zvládla až sem, ty dva díly do konce tedy ale asi ještě dojedu, nejsem si ovšem jistá, jestli se v té trapnosti neutopím podobně, jako se chtěl utopit Milan v osadním rybníce... ()

Reklama

elodieB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Srovnalovi "boží" - v minulým díle Ivanka hláškuje, že už tam není nikdo normální. Což u paní s alarmem v rybníku fakt sedlo. A David teď s tím křečovitým napodobováním Sheldona Coopera ("sejde se rok s rokem je nesmysl") taky zrovna dvakrát nezabodoval. Že poslali karikaturu manipulátora Fraňka do háje, je sice fajn, ale komu už se tam člověk teda má smát? A kdysi lidsky slušná figura Peti Južana, co se kvůli sýrárně nestydí dělat ze sebe blázna, aby syna přinutil dělat profesi, kterou nesnáší? Nojo, malej českej človíček neroste z ničeho jiného než z toxické rodiny. Prostě sranda k popukání HAHAHA. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama