Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (3 347)

plakát

Whitestar (2019) 

hodnotím jen jako že film je určen pro slečny od deseti do patnácti let. Proto se divím, že ho tv dala ve hlavní večerní čas.

plakát

Svatá krev (1989) 

ani na dva pokusy jsem to nedala.Té nechutnosti tam bylo příliš

plakát

Otevřené srdce (2012) 

říká se,že protiklady se přitahují ....tady dva nemlich stejní pošahanci

plakát

Yao (2018) 

Pohádka o tom,jak jeden kluk ze Senegalu měl štěstí.Které mu nespadlo do klína samo,ale musel se o něj sám zasadit.Taková pobídka:když se budeš snažit,učit,někam to dotáhneš!Postava Glorie byla až nechutná.Rozdílné kultury =někde ukazují šperkovnice a plné garáže, tady zabijí na počest hosta už tak vychrtlou kozu a nakrmí ho.To zvíře je pro ně zdrojem obživy.Tedy velmi ceněné.Dobrý koment napsal uživatel Ephemeris  4.3.2023.

plakát

Jižní hlídka (2021) 

Drsný děj ,který mě prvotně nijak zvlášť nezaujal, ale po druhém zhlédnutí měním názor a hodnocení .Kvůli autentičnosti příběhu.

plakát

Belphegor: Fantom Louvru (2001) 

tenhle film jsem viděla kdysi, a jsem ráda,že jsem se k němu dostala i dnes.Proč?Protože má tak akorát fantasy.Líbila se mi babička Lisy a je škoda že ji nechali zemřít moc brzy.Líbily se mi efekty,žádné flákání divákem o zem....jakože padne když vidí všelijaká monstra .Užívala jsem si kameru.Statické záběry, kdy nevypustí na plac kameramana s kamerou na rameni  a ten se tam plácá jako by měl tanec sv.Víta......a lovíte  herce v prostoru.Užila jsem si úžasný český dabing.Kdy po dlouhé době nepřeřvala hudba a ruchy mluvené slovo!A nakonec krásná Sophie a sympaťák Diefenthal  si sedli.A dokonce byli profíci i ti co dělali v pozadí křoví.A namixované ozvučení.

plakát

Vlna zločinu (2018) 

Španělé fakt srandu neumějí.A hlavně když tam figuruje ústřední motiv :jak se zbavit mrtvoly.Něco jiného byl film Operace Camarón.

plakát

Země v mém nitru (2022) 

Další film o zemi a lidech kam byla vnesena demokracie a akorát to vedlo k tomu ,že se zabíjeli navzájem i v rodinách.Bratrovraždy.A až na konci se Remo dozví,  jak je to s jeho rodiči.Dosti kruté odhalení vzhledem k tomu,že se právě zamiloval.....

plakát

Annette (2021) 

Na dílko jsem se těšila kvůli Cotillard.Od samého začátku jsem si říkala :urva,co to je??? Podivný vztah,podivná láska,podivné dítě (to fakt bylo něco).Poprvé jsem viděla  Cotillard v tak otevřené milostné scéně.To fakt bylo nutné?Nejsem puritán,ale ty scény s hlavou mezi nohama  mohli vynechat.Nebo to bylo důležité k tomu ,abychom viděli že z tohohle "oplodnění"  vzešla ta loutka?A scéna, kdy zdravotníci zpívají nad roztaženýma nohama Marion...to fakt byl masakr!

plakát

Země slávy (2020) 

kdo nezažil dobu, a je tomu tak i dnes, když nějaký pohlavár otravuje  pracující lidi.,tak neví že to takhle v reálu funguje.Rozdíl je jen v tom kde.V odlehlém koutu země je vše jednoduché.Ve velkých městech se pohlavár vítá ovacemi a vlaječkami.Po případě nějakým tím vejcem...Záleží na vlezdoprdelismu.