Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (805)

plakát

Let Me Be Frank (2018) 

Soudě dle komentářů, všichni jsou tady znalci a ví o tom případu více než kdokoliv jiný...Presumpci neviny zde v komentářích nehledejte.

plakát

Jigsaw (2017) 

Po sedmi letech je (Jig)Saw zpět a vrácí se rovnou na špici. Celá série měla pro mě lehce nadprůměrné hodnocení, s některými lepšími i horšími díly. Jigsaw rozhodně řadím mezi ty nejlepší díly této série. Dostává se nám opět skvělá brutalita, díky bohu za Rkové vydání. Hudba je neuvěřitelná nostalgie, pasti jsou dobře promyšlené a ke konci nemohu říct nejspíše nic jiného než absolutní mind fuck. Za mě krásných 75%.

plakát

Seal Team 6 (2017) (seriál) 

A to jsem myslel, že po hereckých výkonech P. Winchestera a S. Stapleton jako Damien Scott a Michael Stonebridge už nikdo nedokáže předvést chování v akci a manipulaci se zbraní reálněji..No, stalo se. Po pomalejším startu první série ke konci dostáváme lepší díly, a druhá série je doslova nacpaná akcí. Hlavní Šestka předvádí úžasné herecké výkony a chování pod palbou, manipulace se zbraní, palebný základ apd.? To je jednoduše geniální.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Příběh a vše okolo je jedna velká průměrná záležitost, ale kvůli toho se Transformers člověk nedívá. Vizuály, zvuk, výbuchy, destrukce...jsou na absolutně nejvyšším levelu. Vidět v IMAXu nutností.

plakát

Likvidátoři (2016) 

Neslané, nemastné...Snad jediná věc, která by se (ne)dala pochválit byla choreografie bojových scén - bohužel se však opakovala, a někdy od poloviny filmy už to bylo pořád dookola to stejné. Špatná hudba, nevýrazní herci, slabý scénář. 50%

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Wan to dokázal - opět jsem byl posraný strachy. Alespoň tedy v první polovině filmu...Prvních 7 minut je se sluchátkami na uších, v prázdné místnosti, v prázdném domě, v 11 večer opravdu šílený zážitek. A celkově první hodina je vyloženě geniální. Nečekané lekačky vyloženě zabíjejí, ty čekané překvapivě pěkně dostanou taky a celkově se atmosféra dá krájet. Druhá polovina filmu bohužel to napětí neudržela a je o poznání slabší. Přesto však, jednoznačně plný počet. Insidious zůstává však nepřekonaný.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Bez Arnieho? S bídou jedna hvězdička. Nicméně po reprojekci o rok později musím říct, že to zas tak špatné nebylo...Stále platí, že Arnie to vede a proto nahazuju hvězdu nahoru.

plakát

Godzilla (2014) 

To bylo 3D? Já měl totiž pocit, že sledoval 2D film s 3D brýlemi...Ale pěkně od začátku. Byl to velký průměr. Gareth Edwards šel cestou rebootu, ale mohl z toho vytěžit mnohem více. Efekty byly nadprůměrné, na 2012 či Transformers však nedosahují. Hudba byla nevýrazná a to je velká škoda. Celkově byl děj celkem utahaný a v zásadě se celý film nějak extra nic nedělo a já čekal na nějakou tu akci. Jak na začátku zmiňuji, nepomohlo tomu ani 3D, které se prvních 20 minut zdálo v pohodě, ale pak jakoby režisér přepnul "switch" a řekl si 3D už bylo dost...Takových nějakých 60%.

plakát

24 hodin: Dnes neumírej (2014) (seriál) 

Jack je zpět a s ním i pětihvězdičkové hodnocení...Není to taková extrémnost jako vygradování osmé série, ale jedná se o více než slušný start, který se jistě změní ve zběsilou jízdu. Těším se na to!