Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 6

VOD (1)

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (376)

heyda 

všechny recenze uživatele

Saw série pro mě skončila po 2. dílu, který byl ještě docela logický, ale hlavně měl dobré postavy a byl napínavý jak sviňa. Tohle je jen další přeplácané, nesmyslné, předimenzované a celkově trapné pokračování jednoho kultu, který si mě kdysi získal. Vlastně ani nevím, proč dávám 1 hvězdičku...možná ze sentimentu...nevím... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tuhle sérii miloval a na každém dílu byl v kině. Sedmička nám kromě perfektní pasti na začátku a návratu Carryho Elwese moc radosti neudělala tak tvůrci čekali jednu celou docházku základní školy aby nám mohli vrátit příběh legendárního Jigsawa. Dávám 4* ale čistě spíš zaokrouhluju nahoru, protože ve filmu není jediná výrazná past natož jediná výrazná herecká osobnost, jelikož v rozpočtu asi na nějaké lepší dvd jméno nezbylo. I přesto mě příběh bavil a to hlavně díky klasické ústřední melodii (která je prostě famózní) a díky finálnímu twistu, klasické pointě a krátkému návratu Tobina Bella, Je to lepší než třeba třetí, nebo čtvrtý díl, ale po tolika letech je jednoznačně vidět, že doba je jinde, filmy tohohle typu netáhnou a vedou buzeranti v pláštěnkách. Já bych si klidně devítku dal, jelikož ale to bylo asi finální zúčtování už se Jigsawa nikdy nedočkáme a proto měl být poslední díl jednoznačně významnější, herecky silnější a pasti velkolepější. Ale stejně bavilo.70%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn mixem režijní invence a násilí. Pak to šlo z kopce. Na dalších pokračováních bylo vidět, jak moc se na nich spěchalo, jak moc šlo zejména o komerční cíle. Nervní atmosféra byla pryč, neotřelé nápady zrovna tak. A o invenci jednotlivých úmrtí se snad ani nemá smysl bavit. Uběhlo hodně vody a po osmé se vracíme na scénu. John Kramer, který má být roky po smrti, chce přiznání, potom to možná bude méně bolet. Herci nejsou vůbec zlí, maskéři se znovu výborně vyřádili, ovšem samotné mordy jsou originální asi jako zábavné pořady na komerčních televizích. Ač některé jsou promyšlené, to bych jim zase křivdil. Samotný pokus o něco, co by mělo něčím chytrým překonat předešlé díly, nevychází. Je to překombinované a nikterak nápadité. Každopádně jsem se i díky atmosférické kameře nenudil. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejsem znalec série, nebyl jsem svědkem údajného pozvolného úpadku a vyčerpání Saw, možná i proto se mi osmý (Jig)Saw poměrně líbil. Ačkoliv mě v první hodině vyloženě iritovala detektivní zápletka, ke konci se to tak nějak hezky skloubilo dohromady a k mé plné spokojenosti jistě i dopomohl fakt, že to skončí za klidných 90 minut a lehce to uteče. Sice by mě mohl vyloženě popudit cliffhanger jako vrata, ale tak nějak mi to k podobně dojeným sériím sedí. A milovníci krve, neopodstatněného násilí a vyložených nechutností jistě budou i tentokrát spokojeni, resp už byli v kině. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $38,052,832Tržby Celosvetovo $102,874,091Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Bojuje to samo zo sebou. Upadajúca séria chce dostať spásonosnú injekciu. Po technickej stránke to ani nie je najhoršie, tam je to v norme, nechutnosti sú zvrátene dostatočne ako ináč, len postavy sú prevažne mdlé, nezaujímavé, vychytralé pasce až tak nestrhnú, záver trošku rozprúdy zmysli a otvori ďalšie dvere (alebo zabuchne) ale chce do nich niekto vstúpiť? /45%/ ()

Galerie (118)

Zajímavosti (14)

  • Ôsmy Saw predpovedal už v roku 2010 horor Insidious. Bola v ňom použitá kresba postavičky klauna s tabuľou a číslicou 8 pod ňou. (WalterIK7)
  • Prvý film zo série Saw, ktorý je natáčaný viac ako jedným režisérom. V tomto prípade sa oň postarali identické dvojčatá Michael Spierig a Peter Spierig. Rovnako prvý film čo nesie v názve celé meno Jigsaw (doposiaľ len Saw) a prvé pokračovanie, čo prichádza s viac než ročnou odmlkou. (Lucasion)
  • Dlouhá odmlka od posledního dílu byla údajně zapříčiněná scenáristy, kteří potřebovali čas na vytvoření kvalitního scénáře. (ČSFD)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama