Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (41)

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Dala bych 2,5 hvězdičky. Někdy mi tady ty půlky vážně chybí. Začátek úplný propadák, navíc se školáckými chybami, zcela zbytečnými - autobaterii hází a chytá jak kdyby byla z polyesteru, po laně sjíždí holou rukou atd. To bylo docela zbytečný. A co konkrétně má řadit tento film do série Rychle a zběsile, to fakt nevím. U Rychle a zběsile očekávám rychlá, vytuněná auta a pěkný závody a honičky na silnicích. Jediný, co tomu filmu nahnalo body a díky čemuž dávám ne dvě, ale tři hvězdičky, byla ta scéna s vrtulníkem. Celkově ale za mě palec dolů.

plakát

The Boat (2018) odpad!

Mám ráda filmy s touto tématikou, ale nic nudnějšího a trapnějšího jsem z tohoto prostředí ještě asi neviděla. Už v polovině filmu jsem si říkala ať už konečně zdechne a bude klid. Film naprosto o ničem. Tedy o něčem ano. O naprostý neschopnosti jednoho idiota. Za normálních okolností by bylo dávno po něm asi ve čtvrtině filmu. Ta loď je u mě větší hrdinka, než on. Hrála si s ním jak kočka s myší. Chvíli ho vraždila, chvíli zachraňovala. Asi jí bylo samotné smutno, tak si našla hračku. Šikovná holka.

plakát

Život po životě (2010) 

Opět jednou velké očekávání vystřídalo velké zklamání. Celou dobu jsem čekala, kdy se začne něco dít. Čekala jsem nějaké propojení jejich osudů a životů ve stylu Amores Perros - Láska je kurva. Hmmmm tak nic, no.

plakát

No není to romantika? (2019) 

Obávám se, že po tomhle filmu už nebudou romantické filmy to, co dřív. Odteď je nejspíš budu vnímat z úplně jiného úhlu pohledu.

plakát

Await Further Instructions (2018) 

Tak dobrej nápad a opět tak blbě zpracovanej. Dvě třetiny filmu byly u mě min. na čtyři hvězdičky a rozuzlení je totální odpad. Jak to má pak člověk hodnotit? Tak tedy zlatá střední (dvě hvězdičky) za ten nápad a za to, že mě dvě třetiny filmu držel v napětí a s otázkou: "Vo co go a kdo za tím stojí?" A to pomíjím fakt, že celá rodina bezhlavě dělá, co jim televize řekne, nebo že v Americe asi mají běžné domácnosti nevykopnutelné pokojové dveře a nerozbitná skla v nich.

plakát

Pepa (2018) 

To je tak blbej a nudnej film, jako Pepa sám.

plakát

Anihilace (2018) 

Super film a skvělé efekty. Ani jsem nedýchala. Zas jednou něco nového, neokoukaného a tisíckrát nekopírovaného. Nemám co vytknout.

plakát

Czech Made Man (2011) odpad!

Slibovala jsem si od toho víc. Popis nezní špatně, jen tam jaksi zapomněli napsat, že to je jakési odříkávání životopisu stylem "Na stojáka", ale bez humoru, hudby a s jakýmisi obrazy toho jeho života. Sečteno a podtrženo... o ničem. Po cca čtvrt hodině jsem to vypla, jinak bych si ukousala prsty nudou. Škoda. Jako klasický film by to mohlo být zajímavý.

plakát

Strážci relikvie (2017) 

Celou dobu jsem byla přesvědčená o čtyřech hvězdičkách. Konec ale zabil celý film a degradoval do někam mezi 3-4. Ale jo, za tu atmosféru, co ten film měl, tam tu čtvrtou hvězdičku dotlačím. Kdyby ten film měl ale jiný závěr, možná by celkové hodnocení filmu bylo někde jinde, než jen na 54%