Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (187)

plakát

Byli jednou dva písaři (1972) (seriál) 

Geniálně zahraný geniální scénář. S tímhle se dnešní "zábavné" seriály nemůžou vůbec srovnávat.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

První série lepší ****, druhá **, takže dávám ***.

plakát

Na návštěvě (2015) 

Příjemné překvapení. Vtipné dialogy, výborné obsazení a herecké výkony, uvěřitelné dialogy... Tentokrát mi FF styl nevadil.

plakát

Hostel II (2007) 

Neskutečně hloupý film. Jedna hvězdička za oči Lauren German.

plakát

Supernova (2005) (TV film) odpad!

Jestli scénárista vychodil více než tři třídy ZŠ, tak je to jeho totální ostuda. Stačilo by se jen PODÍVAT, co vlastně obnáší slovo "supernova". Ze Slunce by nevznikla ani "nova" (to je astronomický termín, nikoli TV kanál), natož pak supernova. A i při pouhé té nově (což je o HOOODNĚ menší výbuch) by zmizela celá Sluneční soustava i s (ne)planetou Plutem. Řešit, zdali se rozpustí ledovce, je prostě tak nesmírně blbé, že to nejde brát ani s přivřenýma očima.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Co to má být? To už americké "sci-fi" píšou jen méně nadaní gymnasisté? Tolik nesmyslů najednou se jen tak nevidí. V podstatě každé dvě minuty nějaká naprostá hovadina. A myšlenka, že stačí, aby vetřelci měli ještě větší loď je také pitomá. Očekávám, že ve třetím dílu bude veliká jako 3/4 sluneční soustavy. To budou Amíci čubrnět, až to jejich prezident(ka) také vyřeší! Ale já ne.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Disneyovky moc nemusím, ale tahle se fakt povedla. Co může pokazit vnímání filmu v plné kráse: český dabing (nutno vidět v AJ), nepochopení desítek odkazů a drobných filmařských i hudebních fórků. Mimochodem s fantasy to nemá co dělat a trailer krutě zkresluje. Jde o humorný pohádkový muzikál. Kdo čeká víc, bude zklamán. Kdo chce vážné pojetí, nechť si pustí verzi J.Herze.

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Tolik nesmyslů snad není ani v jihoamerických telenovelách. Město má urgentní příjem plný doktorů, leč jediného policistu, který vyšetřuje vše - od facky až po pokus o vraždu. Tento superpolicista nezná otisky prstů, takže když dojde ke vloupání, kde lupiči vše osahávají holýma rukama a pokusí se zabít obyvatele domu, musí otravovat u operačního sálu, jestli by se od postižených náhodou nedozvěděl nějakou stopu. Babičky u televize je nutno též dojmout, takže je vecpána zápletka "dvě děti a chudák pes", jenže malí "herci" mají potíže vůbec odříkat daný text, takže na přirozenou intonaci už nezbývá, jejich dialogy tudíž zní naprosto mrtvě a nepřirozeně. Tohle je děs na n-tou.

plakát

Příchozí (2016) 

Nevím, jestli bych dal vyšší hodnocení, kdybych nečetl tolik chvály, ale prostě jsem čekal víc. Nedostatečně využitý nápad.