Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 133)

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Trošku slabší odvar provařené Addamsovic rodiny, který však stále baví a tak u mě stačilo slevit z pěti hvězdiček na čtyři. Myslím, že mi úplně nesedla linie s chůvou aka vražedkyní aka manželkou Festera, trochu komplikované a navíc se jí dostává příliš prostoru na úkor ostatních zábavnějších členů rodiny. Za to dějová linka sourozenců snažících se zabít přírůstek do rodiny a jejich pobyt na táboře, byla geniální pecka! Wednesday mě prostě nikdy nepřestane bavit, jen trochu škoda, že Gomes a Morticia se lehce vytratily. Stále za perfektní strašidelný humor a výborné postavy si tenhle sequel zaslouží pochvalu.

plakát

Adventní kalendář (2018) 

Koncem listopadu už toho odpustím fakt hodně, klidně bych se přestěhoval do vánočního městečka od Netflixu (nebo Hallmarku) a odžil si tam ty svoje zamilovaný cheesy Vánoce. Kat Graham je fajn, i když je to evidentní průměr, ale na nic si to nehraje a prostě to neurazí. Soudnost na ty dvě hvězdičky mám.

plakát

After Porn Ends (2012) 

V kvantitě zpovědí bohužel zapadne všechno zajímavé, což je největší chyba dokumentu. Kdyby se soustředil na zajímavější příběhy, podle mě Asia, Randy, Seka a odsekl ty další, tak to funguje lépe. Takhle je toho moc a ve finále je nejzajímavější souhrn osudů po natáčení dokumentu.

plakát

Agent (2022) (pořad) 

Je to fajn, dobré challenge a zajímaví soutěžící. Trošku mě štve, že se tu nedá příliš dobře strategizovat, ale i tak mě to baví. Odhalení The Mole v S1 mě zklamalo.

plakát

Agnus dei (2016) 

Mrazivé a zručně zrežírované drama, které se však z velké části veze na tom, že je inspirováno skutečnými událostmi. Velmi mu sluší příslušná odměřenost postav, přestože místy jeptišky až příliš jako jednotlivé postavy splývají. Zajisté však jde o drsný a sugestivní zážitek.

plakát

Ahoj, já jsem Doris (2015) 

Role pro Sally Field opravdu jak stvořená, na obrazovce jsem si její výkon naprosto neuvěřitelně užíval, celou dobu mě velmi bavila a přestože to příběhově asi není nejsilnější drama, rozhodně vás uhrane svou duší a dobře propracovaným námětem. Na jedničku je hlavně ale bezprostřední výkon!

plakát

Aileen: Life and Death of a Serial Killer (2003) 

Dokument, který je celý postavený na titulní postavě a perfektně to v něm stačí. Ailleen je totiž dostatečně zajímavá, zvrácená a děsivá na to, aby byl divák celou hodinu půl až podivně fascinován.

plakát

Aksál (1969) (TV film) 

Tak tohle šlo kompletně mimo mě, působí to nevěrohodně a divadelně a i dialogy jsou opravdu příliš teatrální, přestože jejich myšlenky nejsou špatné. Konec je docela čekaný, jediné štěstí je, že to není moc dlouhé a nestrhávám sice právě za to, ale provedení se studiovou pláží je hodně špatné.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Příběh, který si zasloužil adaptaci kvůli své významnosti. To však nemění nic na tom, jak zoufale nudná je. Spielberg se ani nesnaží nějak zaujmout něčím nečekaný a jede podle předkreslené šablony novinářských dramat, kdy se vlastně vůbec nemůže rovnat například mrazivému Spotlight. Scénář sice není nějak rozvleklý, ale diváka scény brzy omrzí. Navíc je škoda, že se v příběhu vůbec nejde hlouběji v psychice postav, vše je to dost povrchové stejně jako naprosto průměrné výkony Meryl Streep i Toma Hankse. Tady jsou ty oscarové nominace opravdu omyly.

plakát

Albert Nobbs (2011) 

Milý film, který mohl ale ze své látky asi dostat více. Myslím, že v sobě měl skrytý potenciál, ale ve výsledku je takový nijaký, přestože dobrý. Alespoň výkon Glenn jsem si užíval.