Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (39)

plakát

Joker (2019) 

S odstupem jednoho dne dávám místo tři hvězd o jednu více. Za tu megatemnou atmosféru a schýzu, kterou je film nasycen. Celou dobu si na nic nehraje a říká divákovi že týpek je prostě v prdeli a až tak moc jeblej, že sebevíc jsem chtěl, stejně jsem za celou stopáž nepřeskočil na jeho stranu. Pak je potřeba přijmout fakt, že tenhle Joker nemá nic společného s Temným rytířem a to ani dějovou linií, tak ani žánrem. Tohle je hutné psychologické drama a totální one man show v podání skvělého herce v hlavní roli. Co se příběhu týče, myslim si, že se z toho dalo vykouzlit více.

plakát

Metoda (2005) 

Parta hajzlů se snaží v *jebat jeden s druhým a pořád jim někdo háže klacky pod nohy. Perfektní komorní thriller.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Výborné zpracování pohádky pro celou rodinu. Od začátku až do konce vše plyne tak jak má. Co se týče vizualizace jeden z nejpovedenějších filmů, co jsem kdy viděl. Kouzelné fantasy s výbornou hudební linkou a nestárnoucím Johnny Deppem.

plakát

Černá zmije - Černá zmije II (1986) (série) 

Fletcher, Curtis a Atkinson jsou zkrátka géniové. Ta lehkost a nadsázka s jakou si dovedou tropit legraci z tak pravdivých historických situací a různých epoch je velice povznášející. Jeden z nejvtipnějších televizních počinů historie. Udělá radost kdykoliv, kdekoliv. Vše doplňují věrohodné lokace, kostýmy, hudba. Jen škoda, že mi nejde přelouskat ten Londýnsky mluvený originál, to musí být teprve pecička.

plakát

Velké nesnáze v Malé Číně (1986) 

I když to možná né každý vidí, je to velice vtipný film. Role frajeroblbečka jak vyšitá pro Kurta Russella a mladá Kim Cattrall je prostě kus. Doporučuji se dívat v originále a za deštivého večera. Směšná, atmosférická a až kouzelná pohádka nasáklá čínskou kulturou a vůní deště. Za mě dobrý.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Další v řadě holywoodských předělávek starých dobrých komiksovek na kterých jsme vyrůstali, když ještě nebyli mobili a internet. Jako vždy (možná s vyjímkou prvních transformers) se to těžce nepovedlo. Trapné, zmatené, přeplácané. Ani děti se na to nechtějí koukat. To už si snad rači pustím Jessicu Fletcherovou.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Už chápu proč mi od mala rodiče do hlavy tlačili abych se líp učil. Kdybych se líp učil, mohl jsem třeba taky někdy točit podobný sračky, vyhazovat za ně milióny dolarů do hajzlu a pak se na jachtě řechtat, že mi za to někdo i platí.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Od začátku jemně mrazivý thriller, který Vás celou dobu udržuje v očekávání nějakého hodně špičkového konce asi jako v SAW1. To, jestli se to na konci povedlo nechám na každém z vás, ovšem co nelze filmu upřít je originální zápletka a spoustu překvapivých momentů. McAvoy výborný, úchylná hudba na jedničku. Doporučuji shlédnout, nudit se nebudete.