Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (36)

plakát

Zlatý časy na Klondike (2016) (amatérský film) odpad!

Herecké výkony na úrovni venezuelské telenovely, ale nemějme to hercům za zlé, s lepším scénářem by to mohlo vypadat lépe. Kamerové záběry vybadají jako od dítěte ze základní školy, navíc střih bez jakéhokoliv citu završuje tuto shitparádu. Jediné pozitivum je hudba, ale ani ta nevytáhne takový brak z “Odpadu!”.

plakát

Sládci v přízni (2020) (seriál) 

Neviděl bych to tak zle, jako většina na ČSFD. Seriál není žádným mistrovským dílem, ale splnil přesně to co jsem hledal... mentálně nenáročný humor a oddechovou atmosféru.

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Film plný zběsilých prostřihů, které na sebe ne příliš navazují, navíc plno chyb a to i ve speciálních efektech a akčních scénách, na kterých je tento film vystavěný nedokáže spasit ani humor Ryana Reynoldse...zkrátka vysoká očekávání nebyla naplněna, ba naopak. Takže film s obrovským potenciálem se stal ještě větším zklamáním.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Úžasný životní příběh byl hlavním předpokladem pro dobrý film, stejně tak i dynamické duo protagonistů hlavních postav bylo příslibem kvalitní podívané. Musím, ač nerad, přiznat, že film, na který jsem se již tak dlouho těšil mě dokázal překvapit...a to především v dobrém, pár nedomyšlených scén a prazvláštních střihů mi dojem z filmu nijak nezkazili, jelikož pozitivní dojem z celé podívané naprosto převážil těch pár nedostatků, které se objevily. Tomuto filmu nejen, že dávám pět hvězdiček, ale rovnou jej zařazuji mezi mé oblíbené. Film rozhodně doporučuji samozřejmě každému motorovému šílenci, ale i lidem, kteří dokáží ocenit kvalitní film a neuvěřitelný životní příběh....zároveň smekám před tvůrci, že se jim něco takového podařilo dát dohromady a přeji jim, aby vše vydrželo a dojeli si pro nějaké parádní ocenění, které si podle mého názoru zaslouží.

plakát

Joker (2019) 

Film jsem viděl již před nějakou dobou, ale musel jsem si dát pauzu, abych ho mohl objektivně zhodnotit...ano, tento film je skutečně hluboký zážitek. Joker je vskutku komplexní postava a Joaquin dostal možnost, kterou ještě nikdo jiný předtím neměl. Během celého filmu se vám pomalu dostává pod kůži a i když narazíte na pár nezcela jasných věcí ohledně jeho mentálního stavu, musíte s Jokerem alespoň trochu soucítit...v mém případě jsem se s ním trochu ztotožňoval, ale neplánuji se stát superpadouchem, tak doufám, že je to v pořádku. Tento film rozhodně doporučuji.

plakát

Přes prsty (2019) 

Velice příjemná oddechová letní komedie, plná leckdy jednoduchých vtipů, ale je to přesně co jsem od filmu čekal. Skutečně jsem si film užil a od srdce se zasmál.

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 

Film který mě přilákal ne díky obsahu, kterým jsou Pokémoni, které sice již od mala zbožňuji a dokonce jsem si v pozdějších letech pořídil herní konzoli od nintenda a hry, abych si hry s touto tématikou mohl zahrát; nicméně jsem si původně říkal, že tento film v kině nepotřebuji vidět, až dokonalá masáž Ryana Reynoldse na youtube, jakožto představitele Pikachua, mě k návštěvě kina přesvědčila....a vůbec této návštěvy nelituji. Musím říct, že jsem si tuto, tak trochu blbost velice užil a skutečně mě bavila, obvzlášť po obrovském zklamání Řbitova zviřátek jsem upřímně nadšený.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Tento film je krásnou poctou celému MCU a všem filmům, které pod jeho taktovkou vznikly. Nejen, že tento film s grácií ukončil jednu éru komixových filmů, ale věřím, že je zároveň slibným podkladem pro éru další a jsem velice zvědavý, jak se "nové generaci" podaří uchopit otěže slušně rozjetého povozu. Film hodnotím 5 hvězdičkami, nejen proto, že je povedený, zábavně natočený a zdárně pracuje s emocemi diváků, ale i proto, že takováto majestátní tečka, za jedním velkolepým příběhem, si to zkrátka zaslouží.

plakát

Shazam! (2019) 

Konečně, po dlouhé době zábavný DC film, řekl bych především proto, že je to blbina, která si na nic nehraje. Velkou výjimkou byla Wonder Woman, ale ostatní filmy DC si hráli na kvalitní a vážné filmy, což se jim nepovedlo.

plakát

New Game + (2019) (pořad) 

Mikoláš a Bětka jsou dynamické duo herního světa a v novém, svěžím pořadu jim to svědčí. Jen tak dál!