Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Vzhledem ke své práci jsem se k lístkům dostala dříve a byly zadarmo, ale i tak jsem se bála, kvůli tomu hroznému hodnocení. Je naprosto nepřiměřené! Film se povedl, ano není to hlubokomyslný film, kde každá hlavní postava umře, nebo kde se nic neděje, ale má to přece tu "uměleckou" hodnotu. Co se týče Hemswortových filmů, tak tenhle je pro mě mnohem lepší než Thor 2 a Hacker (a to mám ráda Hamsworta, i jeho bráchu a celou produkci Marvel, až na Ant mana), tahle role mu sedí, uměl si s tím vyhrát a budete se mu smát! Jsou tam scény, které ten film kazí, ale zároveň je to krásně provedené, vtipy jsou opravdu vtipné a děj? No nějaký tam je, nic zvláštního a nepředvídatelného, krásný film, oddechovka! Přistupovat k tomu stejně jako k ostatním Krotitelům je hloupost, už jen proto, že se tváří, jakoby ty předchozí vlastně nebyly a ony jsou první.

plakát

Podfukáři 2 (2016) 

Jedničku jsem viděla asi 100x a s dvojkou to očividně nebude jiné. Kouzel je tu sice méně, zato je tam více akce a zábavy. Lizzy Caplan jsem se trochu bála, protože jí z jiných filmů moc nemusím, ale tady byla celkem dobrá.

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Naprostá bomba. Je to tak krásné, romantické, roztomilé, komické. Dříve jsem Lily Collins neměla ráda, ale její kousavé komentáře a krásně zahraná Rosie mě dostala do kolen. Nejde nemilovat!

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Hrozně jsem se bála na ten film jít, protože hra byla důležitou součástí mého dospívání, ale očividně neoprávněně. Krásná fantasy, příběh relativně nápaditý a pěkně provedený, efekty luxusní. Myslela jsem si, že mi bude vadit "kýčovité provedení" postav, ale nakonec jsem to přijala a ani mi to nijak nepřekáželo. Skutečné negativum je "love story" s orkou, která je zelená, aby si jí nikdo nespletl s člověkem s předkusem. SPOILER - Věta " to by nikdy neudělala" - Jako fakt? holka, kterou jste zajali a znáte jí tak den dva a už jste experti na její kognitivní a behaviorální návyky? Tak to asi ne :D

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Tento film bych rozdělila na dvě části. Do doby, než se schovaly to bylo boží, všechny ty pasti a akce... Ale pak to začalo ztrácet smysl. Nebyl to epický konec. Měli na víc.

plakát

Voda pro slony (2011) 

Krásný film. Bála jsem se na něj koukat kvůli Pattinsonovi, ale byla to překrásná podívaná s dobrou zápletkou.

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Film speciálně pro ženy, ve speciální případy - když jsou naštvané na muže. Klasická komedie, která v jistých chvílích člověku uleví. Já sama jsem se na ní podívala 2x v jednom týdnu, jen tak (i když jsem naštvaná nebyla :D)... Film dal dohromady ženy, které by si normálně neměly co říct. Začíná to jako nějaký špatný vtip: Jde takhle blondýnka, právnička a žena v domácnosti... Sice role prsatky mi přijde dost zbytečná, ale dejme tomu. Zato ztvárnění oné právničky v podání Cameron Diaz je prostě boží. Je tak krásně jedovatá, kousavá a zároveň citlivá. Je to zkrátka takový pěkný páteční film pro ženu

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Na tento film jsem vzala přítele hlavně proto, aby měl radost, takže jsem si od něj moc neslibovala. Herci stvoření na chirurgickém křesle a v posilovně? Nic pro mě! No... spletla jsem se! Akcí se nešetřilo, miliony kulek lítaly vzduchem a veškeré „mláticí" scény byly velice detailně natočené. Oproti předchozím dílům se víc zapojily počítačové efekty (hlavně kvůli tragickému úmrtí kaskadéra) a na škodu to rozhodně nebylo! Ovšem, že film skýtá spoustu nereálných scén (každý se vyhne kulce, Stallone je nejlepší a motorka umí lítat), ale s tím počítáte a na scénáristy se kvůli tomu nezlobíte. Ale příště by už konečně mohli vzít Dwayna Johnsona...!

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Manners Maketh Man" aneb nejsilnější věta filmu. Colin je jako vždy božský, navíc si splnil sen. Po klidných rolích mohl předvést talent i v akčním filmu. Role tajného agenta, který je navíc naprostý gentleman? Rozhodně to ušili pro něj. Nováček je kombinace nezvedeného synka vychovaného ulicí a čestného muže. Paradox, ale funguje to a film se tak stal mnohem zajímavějším! I když víte, jak to dopadne, tak některé záběry jsou skutečně překvapivé a člověk se nenudí. Film se nesnaží mít přehršel metafor, ani nikdo dlouhosáhle nevysvětluje fyzikální zákony kopu do břicha. Samuel L. Jackson je vynikajícím vyšinutým padouchem a jeho „šlapání na jazyk" je mistrovským dílem! Zápletka – nápaditá, herci – výteční, zpracování + efekty – strhující!

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Nápad by byl, ale ještě to dovést do dokonalosti. Ponuré převyprávění pohádky byl ten dobrý nápad, ale myslet si, že někdo uvěří Kristen Stewart, že je nejkrásnější na světě, je opravdu k popukání. O to víc tento vtip umocňuje fakt, že se o ní zase perou dva urostlí hezounci. Film vsadil na kouzelnou atmosféru, skomírající les a zlou královnu. Zkrátka, i když se snažili natočit Sněhurku pro dospělé, celý svět i postavy jsou černobílé, jako to je ve filmech pro děti. Navíc v kouzelném lese, kde žije tolik nadpřirozených potvor, být nejvíc odvařený z bílého jelena? Tady někdo četl Radúze a Mahulenu! Ještě ke všemu následuje otevřený konec, který otevřeným zůstane, protože Kristen spala s režisérem a rozvrátila dva vztahy a tím i natáčecí plány k pokračování.