Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (380)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Krásně propletené, zmateně chytré a bravurně natočené. Akční film, jak si ho já představuju. Viděl jsem sice dříve druhý díl, ale nevadilo, zvláště potom co je příběh a podstata totožná. Matt Damon v roli, kterou tak zoufale hledal a kde prokázal,že je všestraný herec.

plakát

Americké psycho (2000) 

Jsem asi zvrácený člověk,ale Americké Psycho vnímám jako jeden z nejzajímavějších a nejvtipnějších filmů co jsem kdy viděl.Absurdita,obcénost,povrchnost,arogance to vše je Americké Psycho.Neuvěřitelný Christian Bale,to vše je Americké Psycho.Amerika,to je Americké Psycho."Musím vrátit Videokazety!"

plakát

Americký gangster (2007) 

Bomba!Bomba!Bomba!Celých 160 minut jsem mlaskal nadšením a chtěl víc!Je až neuvěřitelné si připustit,že poslední opravdová gangsterka byli Mafiáni a po 17 letech přichází toto mistrovské dílo,které vyniká snad vším co jen kvalitní film má nabídnou.Americký gangster je působivý,originální,strhující,výtečně zahraný,ale hlavně úžasně zřežírováný.Crowe si odehrál co měl,ale Denzel s celýi film ukradl pro sebe,herecký koncert,který zde skoro 3 hodiny hrál je jeden z nejpůsobivějších hereckých výkonů co jsem měl to štěstí vidět.Zkrátka a dobře jsem oplýval obrovským nadšením a to se mi letos stalo asi jen u Bourneova Ultimáta.Bravo Pane Ridley,jen tak dál!

plakát

Andalucía (2007) 

Vrchol evropského postartu v rukou experimentálního režiséra Alaina Gomise je takovým novodobým jinotajem.Příběh o hledání společné roviny a vnitřní harmonie a taky o ne zcela malém morálním ponaučením.Určitě ne film pro každého,pro někoho vtipný,druhého zase nudý.pro jednoho artový,pro druhého přehnaně umělecký blábol.Specifikum Kinematografie!

plakát

Andílek na nervy (2015) odpad!

Film, tak moc odtržený od reality, jak to jen jde. V každém ohledu nepochopitelně naivní a prázdný film.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Super projekt,kterým si (už i)Prima u mě vydobila velkou pozornost a co na tom,že je to filmařsky naprosto příšerné.Pořad,který je originální,pravdivý,upřímný a ukazuje Babicovy vztyčený prostředník přímo do jeho přihlouplého ksichtu.Teď se půjdu někam chutně napapat.

plakát

Ano, trenére! (2015) (pořad) 

Příliš okaté parazitování na seriálu "Okresní přebor" a pořadu "Ano, šéfe". Ano, trenére je průser hlavně na poli vyprávění a rozvíjení příběhu, dramaturgicky se to prostě nikam nevyvíjí a Straka je v roli přísného trenéra jen smutným profesorem s fotbalovým slovníkem nižší sociální třídy. Což o to, jako sociální sonda je to více než uspokojivé, jako plnohodný pořad do televize hrůzně smutné. "Před zápasem se nesmí pít alkohol!" Jasně a proto jim před zápasem udělám tataráček:) Možná přijde i Zdenda Pohlreich. Měl by, protože František Straka v tomto pořádku nemá co dělat a je to až moc viditelně poznat až to bolí.

plakát

Antikrist (2009) 

Odporné, znechujícící, násilně účelové. Slabý čajíček od mistra, jenž jakoby pozapoměl, že forma má být pouhým doplňkem obsahu, ne naopak.

plakát

Apocalypto (2006) 

Strhující filmová honička, které odpustíte, že je prakticky o ničem.