Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Zkáza Dejvického divadla - Režisér (2019) (epizoda) 

Stejně jako u čtvrté hvězdy se diváci rozdělí na ty, kterým se to líbí a ty co to nepochopili. Nikdy v životě by mě nenapadlo, že mě rozesměje pouhý pohled na růžový formulář daňového přiznámí.

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Musím podotknout, že Kanály skupiny NOVA prakticky nesleduji. U tohoto pořadu jsem ze zvědavosti udělal vyjímku a nelituji. Hodnotím po dvou dílech shlédnutých ze záznamu (bez reklam). Je to laciné a trapné, ale dobře jsem se u toho bavil a to je jediným cílem tohoto pořadu. Za to natruc zdejším intelektuálním odpadlíkům dávám 5*

plakát

Kameňák (2003) 

Dost dobře nechápu zdejší hodnocení. Troška jasně prohlásil, že natočí komedii složenou z kameňáků, což taky udělal. Už z principu nikdo nemůže očekávat duchaplný scénář a intelektuální zábavu. Je to vtipný a film se celkem podařil a na odpad to určitě není. Bohužel ke škodě toho filmu si Troška nedal pokoj a natočil i další díly a to už je jiná kapitola. Dal bych 3*, ale protestně dávám 5*

plakát

Bota jménem Melichar (1983) 

Musím říct, že je to zaručeně nejlepší Troškův film. Vtipná a pohodová komedie se spoustou výborných hlášek.

plakát

Tuxedo (2002) 

Viděl jsem poměrně dost Jackieho béčkových filmů, ale tenhle film je pro mě dalším důkazem, že se měl vyhnout točení v Americe velikým obloukem. Nechápu jak se mohl uvrtat do takové kraviny na úrovni Spy Kids.

plakát

Eva tropí hlouposti (1939) 

Podle mě je právě tohle komedie století. Genialita spočívá v jednoduchosti a ztřeštěnosti. Kombinace potrhlé Nataši Gollové a naprostého anglického klidu tety Pa je naprosto dokonalá. Scéna s loupeží návodu mě rozesměje vždy - "Zdenečkovi vržou botičky" :-)

plakát

Bunraku (2010) 

Naprostý vizuální úlet aneb akční papundeklová samurajská kovbojka. Nic jsem od toho nečekal a shlídnul to jen kvůli Woodymu a byl jsem mile překvapen. Líbilo se mi, že si film na nic nehraje a za každou cenu si drží styl do posledního detailu. Skvělí herci, skvělí zpracování no prostě musím dát za 5.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Tenhle film je neskutečná jízda od začátku do konce. Výborná sestava herců, skvělý scénář, perfektní soundtrack. Po právu je to zlomový film v historii akčního žánru.

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

Ok, je to tak pitomý až je to kouzelný. Prostě úplně normální trapná lesbická parodie na romantické akční filmy, u který se nesmí přemýšlet. Dvě hvězdy navíc za Jordanu a Saru.