Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (387)

plakát

Brahms: Chlapec 2 (2020) 

Pozor bojler: Scénář je strašné čitelný bez jediného překvapení nebo zvratu. Prostě další tupé a zbytečné postavy bez náznaku chatakteru a bez možnosti to zastavit nebo vůbec se snahou něco řešit. Občas lekací zvuk nebo objevující se / mizející panák, samohybné dveře, mega halušky, které se považují za přelud a toť vše. Kluk kterej se chová jak magor už je bohužel ohraný. A tyhle otevřený konce béčkových hororů, aby to vypadalo na art?...ale pánové...to už vám nikdo nežere.

plakát

Experiment Belko (2016) 

Pozor bojler: Námět sice zajímavý, byť ne zcela originální. Ani se nedá mluvit o sociálním pokusu, je to bohapustá vyvražďovačka bez vnitřního dilema nebo sociální zkoušky... a je to všechno čitelný a laciný jak bulharská šlapka před penzí. Animal instinct v praxi, nic co by se nedělo v méně extrémní podobě běžně... při požáru, při havárii, při živelné katastrofě, při teroristickém útoku, ve válce... Zabij nebo budeš zabit, větší magor zvítězí, tak to vždy bylo a bude. Jakmile se začne bořit "moderní společenské uspořádání", které slabé chrání zákonem, tak vítězí silnější jedinec bez morálních zábran. Člověk byl, je a vždy bude je zvíře, ať má oblek od Versaceho nebo holou řiť.

plakát

Ďábel (2010) 

Tak takhle se dělá thriler/horor dámy a pánové. Napětí, twisty, herecké výkony, pointa. 9/10.

plakát

Kde jsem doma (2020) 

Víc mešuge než scénář je jen absence jakéhokoli motivu Javiera. Španělé jsou holt asi jiná rasa nebo fakt nevím. Hladkost jakou vše probíhá je na palici. Film vlastně nemá ani kladnou postavu, Dexter syndrom prosákl do všech žánrů. 3/10.

plakát

Dycky Sunderland (2018) (seriál) 

Něco takového jsem v TV ještě nezažil a neviděl. Geniální počin reality ale ne show. Jen reality. Skutečných lidí, skutečných fanoušků, skutečných hráčů, trenérů, manažerů, majitelů, kuchařek, stevardů... skutečného klubu, komunity. Football is life. Co dodat. 9/10.

plakát

Dycky Sunderland - Série 1 (2018) (série) 

Zajímavý projekt, který se vyvinul v něco, co asi ani sami tvůrci neočekávali. Krásný pohled do duše fanoušků a do zákulisí managementu fotbalového klubu. 8/10.

plakát

Svatební cesta (2014) 

Atmosféra dobrá, ale nulová pointa, nulový děj, čistě jen mešuge scény beze smyslu, bez náznaku vysvětlení. Efekt beze duše. 4/10.

plakát

Hledání Aljašky (2019) (seriál) 

Asi stárnu, ale vůbec mi to nevyznělo tak pateticky, jak bych si zprvu myslel. Skvělý casting, hudba, prostředí... Mix pubertální naivity a hlubokých otázek života a smrti. 9/10.

plakát

Outsider (2020) (seriál) 

I přes ten závěr si to zaslouží 4*. Scénář je jinak perfektní, casting úžasný, kamera, hudba pecka. Ale holt bez finiše, kterej ti vyrazí dech, to není ono.

plakát

Zelená kniha (2018) 

One man show Viggo Mortensena. Kvůli závěru v Orange bird baru dávám 5*. Díky za tyhle filmy. Jakýkoliv projev rasismu nebo xenofobie považuji za slabost, za nejryzejší projev hlouposti v celé své podobě. Hloupost se totiž bojí cizí neznámé moudrosti, vzdělání, kultury, umění. A abychom hloupost vymýtili, nestačí být génius, chce to mít odvahu.