Reklama

Reklama

Dycky Sunderland

(seriál)
  • Velká Británie Sunderland 'Til I Die
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, (2018–2024), 11 h 42 min (Minutáž: 31–53 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Tenhle dokumentární seriál sleduje anglický fotbalový klub Sunderland během sezóny 2017–18, který se snaží po sestupu vyhoupnout zpátky do Premier League. (Netflix)

Recenze (86)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Napínavejšie ako triler... viac chytí za srdce ako nejaká dráma... má to psychologický a filozofický presah, pretože to nie je len o futbale... je to natočené a zostrihané úplne fenomenálne, ani si nechcem predstaviť, z akého množstva materiálu museli tvorcovia strihať a lepiť. Za mňa absolutórium, geniálne! A to som nečakal "pred výkopom" od tohto seriálu vôbec nič...:) ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

To co měl být klasický feelgood inspirativní příběh se velmi rychle zvrhlo v depresivní trainwreck plný zklamání a mizérie. Dokumentaristé nechtěně narazili na zlatou žílu. Vhodné pro nadšené fanoušky sportu, ale i nezúčastněné škodolibé zvědavce, kteří se budou tetelit blahem syrovým pohledem do zákulisí (ne)fungování fotbalového klubu. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou sériích se nám tady rýsuje silný příspěvek do žánru sport-doku. Nejlepší je samozřejmě nic o Sunderlandu posledních sezón nevědět, pak je to někdy thrillerový zážitek._Update 2024 - Znovusledování prvních dvou sérií už taková paráda nebyla (prostě když ten moment nevědění je pryč...), navíc S3 je fakt spíš do počtu (něco ve stylu, tak tady ji máte, když jste ji tak chtěli). Přes to všechno ale sympatický počin. 7.5/10 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Obě série jsou naprostou povinností pro jakéhokoliv fanouška fotbalu či sportu. Skvělý vhled do zákulisí velkého fotbalového klubu, který se potácí v problémech a přitom je vlastně jediným potěšením pro převážně dělnické město na severo-východě Velké Británie. V zemi a městě, kde je fotbal náboženstvím. Skvělý dokumentární seriál. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Skvělej fotbalově-sociální dokument. Protiklad nablýskaného světa fotbalu - parádní stadion, rodinná atmosféra, hráči, z nichž někteří ani zdaleka nehrají dle svých možností, a prostředí kdysi bohatého města, jehož obyvatelé mnoho možností nemají. A tak svůj život zaplnili fotbalem. Naplno. Napořád. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Mnoho fanoušků a zaměstnanců opakovaně hovoří o návratu klubu do „Premiership“. Nejvyšší anglická fotbalová soutěž se ale již v sezóně 2007/2008 přejmenovala z „Premiership“ na „Premier League“. (JemHadar)

Reklama

Reklama