Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (53)

plakát

Slow Horses (2022) (seriál) 

Jsem nadšená. Nejradši bych hodnotila 10 z 10. Gary Oldman je naprosto perfektní. Takového šéfa si musí přát každý. :) Ještěže bude čtvrtá série.

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (2022) (seriál) 

Mám ráda Divadlo Raye Bradburyho a těšila jsem se, že by to mohlo být něco v tom stylu, ale připomínalo mi to spíš Věřte,  nevěřte. Del Tora mám ráda  (miluji Faunův labyrint) , ale tahle kolekce, byť vizuálně propracovaná, mě až na pár výjimek nezaujala.

plakát

Enola Holmesová 2 (2022) 

Rozhodla jsem se, že budu zase víc číst. Musím si spravit chuť. Ty snahy točit filmy dle předloh autorů žijících v 18-19.století dle současných trendů, aby nikdo nebyl opomenut, už mě nebaví. Vím, že Enola má jinou autorku než Sherlock, která ale postavy vykradla u pana Doyla a tvl profesor Moriarty je ženská a černoška!!! Celkově byl film nuda. Jedna hvězda je pro Cavilla, udržel mou pozornost, i když na Holmese se nehodí ;-)

plakát

Emma. (2020) 

Film se mi líbil, iritovala mě představitelka Emmy. Chyběla jí ta roztomilost a nenucenost Gwyneth Paltrow. Působila celý film stejně,  jen snobsky a arogantně.

plakát

Rytíři spravedlnosti (2020) 

Znáte taky ten pocit, jak se na nějaký film těšíte, pak ho zkouknete - dvě hodinky jak nic a už musíte zase čekat na další pecku? Rytíři spravedlnosti mě dojali i rozesmáli a zcela naplnili mé očekávání. Herci perfektní jako vždy. Za mě výborný film a nezbývá mi než se zase těšit :)

plakát

V síti (2020) 

Brrrrrrr...je neuvěřitelné, že je tolik ubožáků. Neumím si vůbec představit, že bych něco takového absolvovala ve 12 letech a už vůbec si neumím představit, že by tím měly projít jednou mé děti.

plakát

Chlast (2020) 

Skvělí herci ve skvělém filmu. Neměla jsem pochyb jak ohodnotit. Závěrečná scéna je perfektní.

plakát

Banda - Série 1 (2019) (série) 

Jsem nadšená. Mám superhrdiny ráda.Sama dávám k lepšímu, že od zákroku na oční klinice mám superlaserový zrak. :) Ale tohle je banda špinavců. Ze sedmičky vám běhá mráz po zádech. A špína ze zákulisí mocenských machinací a korupce je naprosto reálná. Bavila mě čtveřice týpků, co se snaží svět zbavit těchto "dokonalých". Konec byl hodně překvapivý, tak se už těším na druhou řadu.

plakát

Hotel Mumbai (2018) 

Já jsem opravdu ráda, že žiji v Čechách a dovolená na Moravě je tak báječná...Děsí mě jakýkoliv fanatismus a tihle "bratři", co vraždí, kdo ví proč a vrahy dělají už ze svých dětí. Děsí mě, že tento úžasně natočený film je dle reality a že tahle realita se má stát součástí našich životů. Herci byli všichni výjimeční a ještě chvíli budu mít z napětí ztuhlý zátylek.