Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (80)

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Příjemná rodinná odreagovačka. Mix Mumie a Pirátů z Karibiku, i postavy dost odpovídají složení Mumie. Byl jsem rozhodnutý pro 3*, ale za Nothing else matters dám 4.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Nemám rád zombie filmy, ale sakra tomuhle jsem po traileru neodolal! A maximálně jsem si to užil. Má to tempo, každá postava je v podstatě důležitá a hudební pozadí perfektní.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Snyder to dokázal, udělal z toho úplně jiný film! 4 hodiny za to rozhodně stojí. Rozkapitolování a vývoj postav naprostá pecka. Konečně vynikl i Flash a Cyborg! A finální vize z budoucnosti... normálně mi ukápla slza, jak to bylo perfektní.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Patty Jenkins se konečně naučila pracovat s postavama. Dal bych i pět, ale za využití kostýmu ve finále bylo dost slabé. Fight s Cheetah, která by měla být dle komiksů hlavní nemesis Wonder Woman taky slabší. Na ty čtyři to ale je.

plakát

Chlapi sobě (2019) 

Účel to splnilo a po dlouhé době jsem se upřímně zasmál. Scéna s minivanem, kdy Bender dává dobromady prachy mně rozsekala.

plakát

Mulan (2020) 

Nenáročná podívaná pro celou rodinu s hezkým vizuálem. 4* jasný a 5* je proti proudu, protože zase takový propadák jak tu většina expertů tvrdí to nebyl.

plakát

Diova krev (2020) (seriál) 

Tenhle žánr vůbec nevyhledávám, byl to spíš náhodný výběr. Jenže ono je to sakra dobrý... parádní animace, epická hudba a super postavy.

plakát

Kde jsou prachy? (2017) 

Ten film je hrozná kravina, slabé 3*. 4* davám jen za to že sami černoši ukazují na to jak je dnešní doba dojebaná rádoby rasizmem. A plus za scénu s krysou, kdy jsem se fakt nemohl přestat smát.

plakát

Stáhni a zemřeš (2019) 

Už dlouho jsem neměl u horroru mravenčení a nasledné leknutí. Na to na jaký chujovině je to postavený docela slušný nadprůměr. Hlavní herečka fajn a plusové body za kněze. 😂