Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (69)

plakát

Nene (2022) 

Od půlky filmu jsem se nemohla dočkat konce. Za mě absolutně nudný a pomalý začátek. Vše se semlelo v poslední půlhodině filmu a stejně to mělo děj hodný “Béčkového” filmu. Prvnky hororu tu byly pouze v jedné scéně. Znovu se na tento film určitě nepodívám.

plakát

Čára 2 (2022) 

Absolutně nezajímavé, nucené vtípky... Zbytečné pokračování celkem dobrého filmu.

plakát

Motiv? (2020) (seriál) 

Celkem zajímavý dokument, bohužel zbytečně moc dlouhý, některé záběry se opakovaly. Přišlo mi absolutně zbytečné to zamlouvání a tváření se, že znám motiv a že chápu důvody proč to ten kluk udělal. Tak to řekni, nebo o tom nemluv.

plakát

Noční recepční (2016) (seriál) 

Víc takových seriálů prosím! Velmi povedené, napínavé ve všech ohledech, stihla jsem celou minisérii za jeden den. A herecké obsazení tomu dalo ten pravý říz. Za mě rozhodně doporučuji.

plakát

Domácí tým (2022) 

Docela koukatelná komedie, ani neurazí, ale ani nenadchne. Jen ta "blicí" scéna mohla být kratší...

plakát

Úniková místnost (2017) 

Ze začátku je děj absolutně nudný, první zajímavý a napínavý moment začne až po hodině filmu a více méně se vše odehraje v poslední půlhodině. Konec filmu je dost odfláknutý.

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Ze začátku byl děj velmi zajímavý a napínavý, ale po hodině filmu už mi to přišlo zbytečně protahované, nudné a nezajímavé. Docela jsem měla problém zbytek filmu dokoukat a udržet pozornost.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Čekala jsem bouři emocí, ale takovýhle hurián jsem opravdu nečekala. Jsoi chvíle kdy se smjete až se za břicho popadáte a naopak mezitím vám dochází kapesníčky na utírání slz. Za mě nejlepší snímek z celé sériie, co z celé této série ze všech multiverses Spidermans!

plakát

24 tváří Billyho Milligana (2021) (seriál) 

Jsem ráda, že jsem se dozvěděla o případu, o kterém jsem doposud vůbec nevěděla. Dokument je pěkně zpracovaný s autentickými záběry. Za mě povedené.

plakát

Venom 2: Carnage přichází (2021) 

Film mě napětí, dynamiku a opravdu jsem se za celé dvě hodiny nenudila dokonce jsem se i pobavila. Ale po skvělém prvním díle to už nebylo ono.