Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Western

Recenze (1 886)

plakát

Ztracená kulka 2 (2022) 

Navazuje na jedničku a je to jiné než jednička. Hlavně v tom, že co mělo být řečeno, proběhlo už v jedničce a tady už je jen samá akce. Někdo to kritizuje, ale já v tom vidím to, že film je udělaný jako finále na 98 minut a to se nikde nevidí. Lino opět předvádí velice dobrou bojovou akci, ale hlavním tahákem jsou automobilové zděšenosti. Totální rána do zad pro Kobra 11 a hlavně pro Rychle a zběsile. No a konec filmu říká, že by velké finále mohlo pokračovat ještě trojkou. Hodnocení dávám jako příznivec dobré akce.

plakát

Alias (2001) (seriál) 

Po dokoukání celého eposu musím hodnotit velice kladně. Jennifer Garner zde exceluje nejen herecky, ale i opravdovým bojovým uměním. A dál - stovky jejích proměn převleky, parukami i chováním - v rámci její role špiónky.

plakát

Alias - Série 5 (2005) (série) 

Poslední série už byla jaksi zbytečná a natahovaná. Šlo to ukončit už v minulé sérii. Jenže peníze jsou hlavnější, i za cenu "poškození díla". Opravdu škoda, pokazit dojem na závěr.

plakát

Buko (2022) 

V první půlce jsem si říkal: no, dobrý, takovej průměr a v poklidu. Ale film postupně a pomalu stále nabíral na poutavosti. A na závěr jsem pochopil, že i ten úvod byl záměrem a že Alice Nellis celou dobu staví děj po kapkách, citlivě a chytře. A že se v tomto filmu povedla pravá a kvalitní "alice nellis". Tak jak nemusím Marthu Issovou, tak tady silně exceluje ve své roli. Současný český film, na který nepůjdou masy, ale který zanechá v pocitových buňkách dojem relaxační terapie. 90%.

plakát

Alias - Série 4 (2005) (série) 

Tak vysoce nastavená laťka jde trochu níže. Zřejmě má na to vliv to, že je těch dílů strašně moc a těžko se vymýšlí další děj. Údernost předchozích dvou sérií je nahrazována vkládáním záhad a poslední epizoda je vygradována plným sci-fi a náhražkou zombíků. Jako celek ale pořád dobré.

plakát

Kdo si myslíš, že jsem (2019) odpad!

Mě z těch hodnocení fakt jednou drbne. Film je natočený naivně a nudně. Řekl bych, že to bylo natočeno někdy před 20-ti a více lety, a ne dnes.

plakát

Ztracené město (2022) 

Všechny tento film štve, představovali si dobrodružný film ve stylu těch starších a úspěšných. Nedávný Uncharted má vyšší hodnocení, ale mě hodně zklamal. Takže Ztracené město a jeho nízké ohodnocení mě hodně zrazovalo, ale stejně jsem do toho šel. V prvních minutách jsem zjistil, že se jedná o odlehčenou komedii a velkou nadsázku. A vůbec mě to nenudilo - úsměvné a na pohodu. K tomu silné herecké obsazení a absolutně tomu kraloval Brad Pitt, a to každou minutou na scéně. Kdo mě tam nejvíc štval (nebo strašil?) byla odporná černá prasnice - manažerka spisovatelky. Jinak ji prostě nazvat nedovedu.

plakát

Dům na Tara Road (2005) 

Film na základní téma - Prázdniny - mě bavil víc. Přesto se toto drama dá vidět bez nějaké újmy na duši. Ale jsem fakt dobrej, protože ve 14-ti leté holčičce ve vedlejší roli v podání Sarah Bolger, jsem po usilovném přemýšlení poznal ještě před koncem filmu sexy ženskou ze seriálu Zákon gangu - Mayové.

plakát

Nejšťastnější holka pod sluncem (2022) 

Film se snažil hlavní účel skrýt za rádoby poutavý děj, aby z něj na konci vyšla propagace hnutí Me Too. A současná klasika: Dvacet, nebo kolik let, držím hubu a najednou jdu "s pravdou" ven přes prestižní deník a hodně zveřejním svou osobu. A v návaznosti na to zničím svůj vztah, včetně čerstvého manželství, zničím si svůj vysněný pohodový život a jsem ta nejšťastnější holka pod sluncem. Dal jsem to jen s posunem.

plakát

Uncharted (2022) 

Klasické téma hledačů pokladů. V tomto podání hodně dietní. Závěr s "létajícími loděmi" byl sice dost úlet, ale byl poutavější, než to před tím.