Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Všichni géniové lidstva byli asociální. I Greg House je takový. Ale neuvěřitelně zábavný. Tenhle seriál samozřejmě není prvoplánově komediální, ale Hugh Laurie dokázal dokonale skloubit svou vtipnou stránku s dramatickým scénářem a vytvořil postavu, která nemá chybu. Tenhle seriál jsem hltal mnoho let a stále si ho rád pustím. Skvělé dialogy, dramatické nemoci, velice povedený casting. Z něj bych ocenil hlavně příchod Olivie Wilde. Dala seriálu postavu, který potřeboval k oživení a byla k tomu zatracené sexy :) Dále vztah House a Wilsona či Cuddyové byl vyživován po celou dobu a vygradoval k úžasnému zážitku. A bonus navíc. Skvělý soundtrack, který mi, jakožto mladšímu ročníku, dosti rozšířil znalosti o kvalitní počiny hudebního světa.

Californication

Californication (2007)

Tenhle seriál se hodnotí lehce (hlavně první čtyři řady jsou vyloženě na 5*), ale popisuje sakra těžko. Nedá se říct, že je to jen komediální seriál. Je to dramatické, sarkastické, romantické, vtipné a zatracené sexy dílo. Hank Moody je originální kombinací Gregory House a Charlieho Harpera. K tomu přidal zatraceně cool "povolání" a krásnou životní lásku. Ano, seriálem projde stovka více či méně nahých krásných žen. Ale Natasha McElhone je hravě strčí pod sukni a nemusí ukázat vůbec nic. Hank Moody se právem stal mou nejoblíbenější seriálovou postavou. PS: Lou Ashby ve druhé řadě je nejlepší vedlejší postava seriálového pole.. GOD HATES US ALL!!!!

Temný případ

Temný případ (2014)

Pro mě nejlepší "miniserie" za dlouhá léta. Záměrně nepíšu seriál, protože se ukazuje, že druhá řada bude o něčem jiném. A tak s natěšeností na druhou "řadu" hodnotím pouze první. Za mě naprosto úžasné obsazení, skvělý scénář v dokonalém prostředí. S vykreslením postav si dali práci a je to znát. Oba jsou jiní a přesto stejní. Všemu tomu dává třešničku skvělý soundtrack a kamera. Opravdu skvost, doporučuji