Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (32)

plakát

Americký sen (2010) 

Velmi chytře a skvěle vytvoření 30 minutový dokument,o tom jak je vše v prdeli. Není to takový ten klasický suchý snímek,je podán v humorném stylu a při tom ukazuje jak je vážná situace doopravdy je.

plakát

Bulšit (2001) 

Jo je to hnus,ale baví mě tento film i poněkolikáté,navíc zde hrají dost pěkné holky.Když pomineme sračky a sliny při té scéně s tou bábou,není to tak zlé.

plakát

Buřtcajk (2012) (pořad) 

Určitě pořád lepší,než to co se dnes vysílá v televizi jako třeba ty tupé nekonečné seriály jako Ulice a cesty domů.Někdy je to dost trapné,a určitě to nemá takový šmrnc jako třeba Jen blbni.Nic méně člověk se dobře zasměje,a někdy to smíchy málem pustí do kalhot :) I když se už Zdeněk dlouho neukázal v televizi,doufejme že brzy se dočkáme zase nějakého pořadu.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Může mi někdo říct,proč jsem pořád lezu? Akorát odcházím vždy naštvaný,hodnocení zase tak nízké.Pravda,ze začátku asi prvních 20 minut nic moc a uvažoval jsem že to vzdám.Ale pak to přišlo,super akce,super digitální triky a i super konec.Myslím že hlavní problém proč je hodnocení tak nízké je ten,že většina lidí tady srovnává první díl s druhým.Ano,posun žádný,začátek nudný,sem tam i hluchá místa které by tam ani být nemuseli.Přesto,pokračování nebylo špatné! Doporučuji se vykašlat na hodnocení místních rádoby filmových kritiků a expertů,a podívat se na tento film.

plakát

Doupě (2014) 

Naprosto nudný film,který naprosto do detailu kopíruje okresek 13. Pro mně velké zklamání,dvě hvězdy za Paul Walkera a Davida Bella.

plakát

Hunger Games (2012) 

Neuvěřitelná nuda,více jak 110 minut se nic neděje a pak? Pak o trošičku menší nuda a je konec,a vy si pak jen řeknete co to kurva bylo? A ostatní pokračování jsou na tom stejně,děj se stále dokola opakuje a nic nového další díly nepřináší. Vím že je to pro někoho hit,pro mně je to jeden z nejnudnějších filmů co jsem kdy viděl. Jednu hvězdu dávám za lukostřelbu,nebýt toho luku je tam jasný odpad!

plakát

Chata v horách (2012) 

Poslední dobou mám pocit,že v každém filmu co si vyberu nikdo nepřežije. Velmi dobře udělané,a jistě také velice originální. Byl jsem velice spokojený,a vřele můžu jen doporučit.

plakát

Jídlo, s.r.o. (2014) (pořad) 

Další skvělí počin Romana,a Streamu.Není potřeba více psát kdo se podívá na pár dílu,třeba o slivovici tak pochopí vysoké hodnocení pořadu.100%

plakát

Kolotoč (1996) (pořad) 

Tento pořad jsem měl rád,nebyl vůbec špatný,Ovšem hodnocení je i tak malé,každopádně i tak se stal jedním z nejlepších soutěží co na TV Nova byl. Ovšem co mi vždy vadilo byly důchodci,kterých tam bylo přes 90%. Vadilo mi jak se chovají,málo kdy tam byly tací kterým bych fandil. Arogantní,nepřejícní,chamtiví a k tomu všemu neuvěřitelně zmatení. A taktika drtivé většiny soutěžící? To jsem nikdy neslyšel,co to je? Bába má přes 25 000 tisíc bodů,ostatní mají max 7 tisíc bodů a k tomu zbývá jen asi minuta a přes to stále točí jako by zbývalo ještě 20 minut. A jak to většinou dopadalo? Bankrotem a vyhrál někdo jiný a pak jste měli vidět ty nasraný a nepřejícný ksichty.Jinak Paulíček byl super,tedy až na ty jeho otřesné kravaty.

plakát

Ledová archa (2013) 

No,podle popisu mě to více než zaujalo,říkal jsem ty jo,tak to musím vidět.Začátek byl zajímavý a hodně,v polovině filmu jsem si začal říkat co to je za blbost,a na konci filmu jsem si říkal,ten kdo to vymyslel měl v kebuli zřejmě pěkný guláš.Smysl děje v polovině filmu žádný,vůbec to nedávalo smysl.Asi to někteří jedinci pochopili,já se asi řadím k lidem co ne.Nevím no,divný film,jako za zhlédnutí asi stojí.