Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (14)

plakát

Armageddon (1998) 

Tenhle film se mi líbí s každým shlédnutím víc a víc. Stále napínavý, i když vím, co přijde v následující chvíli. A nezapomenutelný "Rus" Peter Stormare se skvělými hláškami, tak na toho se vždycky těším nejvíce.

plakát

Ďábelský Santa (2005) 

Santa = Satan. Dobrá přesmyčka. Jinak pořádně černá nadsázka, kterou buď přijmete, nebo ne. Oproti stovkám santovských sladkobolných filmů působí tenhle jako opravdu velká a ulítlá jízda. Ještě více mrtvých než ve Žhavých výstřelích 2 - Ďábelský Santa je nejkrvavější film všech dob!

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Nádherný, rozkošný film. Velmi mě přakvapil a potěšil. Vizuální orgie s báječnou atmosférou. A ty písničky, no prostě bomba.

plakát

Batman začíná (2005) 

Očekávala jsem úplně jiný film, tak proto jen ty tři hvězdičky. První hodina hodně nudná, druhá skvělá. Výsledek je poněkud zvláštní. Ale možná to bude chtít další zhlédnutí, a možná v jiné náladě. To samé se mi stalo u Xmenů, první díl jsem poprvé sotva dokoukala, a po druhém shlédnutí jsem byla úplně nadšena. Takže jaké je ponaučení - když nám film zrovna nepadne do noty, ještě ho neodsuzujme a dejme mu druhou šanci. Protože jsme jen lidé, a naše nálady nás ovlivňují, ani nevíme jak.

plakát

Hellboy (2004) 

Pro mě osobně největší milé překvapení roku, i když jen na DVD. Nabité akce, krásná kamera a hlavně úžasné hlášky, které dodávají docela temnému příběhu vtip. Úplně nejvíce se povedla nádherná atmosféra, což je myslím u každého filmu to nejdůležitější. Ta, když se povede, tak vznikne výborný film, ať už je o čemkoliv. A tady se to povedlo kouzelně. Moc příjemně se na tento film kouká.

plakát

Ring (1998) 

Oba dva díly Ringu považuji za velmi zdařilé a dobré psychohorory. Zaujalo mě i to, že při hodnocení tohoto filmu se diváci často vyjadřují o remaku Kruh. A většinou, kdo viděl který film jako první, tak ten byl lepší. Já jsem viděla nejdříve Ring, a poté Kruh. Ten druhý se mi také velmi líbil, ale nebála jsem se tolik jako u Ringu, a STÁLE jsem tyto dva filmy porovnávala. Což asi dělali všichni, co viděli obě verze. Kruh mě nezklamal, ale Ring je jednička. Ring je nabitější, strašidelnější, prostě lepší.

plakát

Stíny a mlha (1991) 

Woody Allen a jeho jemné hlášky, plné humoru a zároveň dost chytré / viz již neexistující hvězda, kterou vidí, jej silně znervozňuje, nebo jeho úvahy o pohybu všeho, a proto je mu stále špatně/, kouzelná černobílá atmosféra zahalena do mlhy a hlavní postava, která absolutně netuší, jakou roli má v případu škrtiče, a další drobnůstky v allenovském stylu, to vše dohromady je kouzelný filmeček vystupující ze stínu všednosti.

plakát

Velký flám (1966) 

Pro mě nejlepší Funesův film vůbec. A scéna, kdy je Funes na jedné posteli s oním šíleně chrápajícím oficírem, mě pokaždé rozesměje natolik, že mi div nepraskne bránice!

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Skvělý námět a scénář, výborní herci. Jen škoda té délky, kratší setřih by přidal tomuto filmu větší švih a hvězdičku navíc.