Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (42)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Hodnotím zatím 1. sérii......sakra,sakra,sakra jak to mohlo bejt tak neskutečně dobrý. Skvělej příběh, bravurně napsané postavy (postava Matthewa McConaugho je jedna z nejlíp napsaných postav co sem poslední dobou viděl).

plakát

Gardens of the Night (2008) 

Sakra to byly fakt divný pedouši. Každopádnš nevím proč ale tenhle film mi připomněl jednu z mojích oblíbených skupin The Smiths...tak krásně depresivní.

plakát

Nesmrtelný (2015) 

4 hvězdy hlavně proto že mám fakt rád Ryana Reynoldse.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Sralo mě že to není víc o Stephenovi a jeho mozku, ale je to spíš o lásce mezi ním a Jane. Ale pokud bych to bral jako romantak tak to fungovalo skvěle

plakát

Bojovník (2015) 

Zajímalo by mě zda vůbec jde natočit sportovní film bez klišě. Ale teď ke snímku. Strašně se mi to líbilo hlavně ten koncept z vrcholu na dno. Jake Gyllenhaal jako vždy naprosto skvělej. Ostatní herci sice nejsou tak skvělý ale rozhodně se neztrácí. Popravdě pokud nebudu počítat první 4 díly Rockyho, tak je to asi nejlepší boxerskej film co jsem kdy viděl.

plakát

Psycho (1960) 

Jedno z vrcholných děl hororu. Spolu s Osvícením bych to zařadil mezi dva nejlepší horory všech dob.

plakát

Kafe a cigára (2003) 

Chápu velmi rozdíná hodnocení. Některým se to může zdát fakt o hovně.Jiní to budou vynášet do nebes. Mě se zdá že je to vlastně celý úplně o ničem (pár lidí si povída u kafe příběhy a kouřej u toho cigára),ale strašně se mi to líbilo. Možná že jde jen o to se nad to všechno trochu povznést a nebrat to všechno tak vážně jak to vypadá.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Ne nebavilo mě to....vůbec. Zombie filmy nesleduji ale bylo mi tohle mi bylo doporučený že se to prý vymyká všem klišé, že to prej není klasickej Hoolywod. A co nevidím příběh který je opakovanej asi po tisicátý. Nezáživnýho Brada Pitta a hloupej scénář. bohužel víc než na 2 hvězdy to není.