Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Matrix (1999) 

Na dobu co to vyšlo ,to podle mě i do tet je furt dobry film . Super nápad i docela příběch kdy aspoň člověk neni alfa ale omega . matrix ma možna nějaké male chybky ale ne tak velké aby to nějak kazila takže si užívejte film . Nooo a snad se mi tady někde neobjeví agent . :(

plakát

Nezlomný (2014) 

Kdo má rad filmy z druhé světové podle pravdy násilí tak si tento film určitě užije . Takže si užíte tento film a ať vás nezlomí.

plakát

Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 

Kdo začal sledovat star wars počínaje týmto dílem tak si řekne je to bomba a podle mě je to bomba ale některý scény mi přijdou trochu nepravděpodobné ale co star wars : epizoda jedna byla super . Takže mi zbývá popřad hezkou zábavu a ať vás provází síla :)

plakát

Železná srdce (2014) 

pokud mate rádi druhou světovou válku a nevadí vám krev , kusy těl , sprostý slova tak tohle bude jeden z oblíbenějších fílmů z druhé světové v americkým tanku Fury . Takže si užijte si film no a ja si do popovídat z jedním náckem (nic rasistického ) :)

plakát

Avatar (2009) 

Chcete vědět jak probíhal nápad na tento film ...... hoši chce to něco nového co tu ještě nebilo a chce to modrou ... pane a co kdy hlavní hrdina byl modré postavy něco na způsob člověka ale vo něco vědší a bude mít ocas .. jo to je dobry nápad a bude to na nějaký neznámí planetě .... Nooo mohlo to tak byt noo a možná taky ne ale jestli se jim to povedlo tak to je věc druha . Avatar určitě není ten nejhorší film na planetě Zemi ale zase ne ten uplně nejlepší . Má to zajmavou myšlenku a projednou hlavní hrdina aspoň nemuže uplně chodit XD . Takže si užíte tenhle film no a já si du chytit toruk makto XD

plakát

John Wick (2014) 

Nápad na tento film podle mě probíhal nějak takhle ..... tak hoši uděláme nový film chci aby tam bylo hodně akce , hedshoty , spousta krve a roztomilí pes ostatní už nějak dodělejte ..... Nooo čistě teoreticky to tak mohlo být XD John Wick je plný akce ,krve a dobrého příběhu ale přijde mi to dost častý z různých jiných filmu ale tady je to udělaný dobře . Takže si hlídejte svého psa a užijte si film .

plakát

Riddick (2013) 

Kdo si říkal jestli někdy vijde Riddick 3 tak je tady a pro věrné fanoušky to nebude ale i možna trochu zklamání . Ne že by byl nějak odfláknuty ale podle mě tomu něco chybělo , jo sice tam sa pejska kterýho bych bral hned dom ale nevím jestli je to tak dobrý bonus no každopádně se těším na další díl tohoto super filmu a snad mi spadne čelist .

plakát

Blade (1998) 

Upíři možná žijí možná si toho jen nevšímame a nebo to jsou jenom pohádky pro děti aby neotravovali . Blade se stal upírem i člověkem tedy denním tvorem který nema moc rad svojí pulku rasy z které pochází . Proto si řekl ... co kdybych se se stal černej hrdina a ještě bonus k tomu že jsem upír a mam sexi brýle . No pro ne . Je to podle mě super film a příběch není taky nějak špatný

plakát

Superpoldové (2001) 

Super poldové je jeden z mála filmů který muže te vidět po sté u furt se smějete tem samém scénkám . Tenhle film vás vždycky zlepší náladu a nebo se aspoň pobavíte . Jo některé vtípky sou trochu ulítle ale to je to co tenhle film vistihuje ulítlost takže Farvo jednu pintu coli XDD

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Nápad na Strážci Galaxie probíhal podle mě nějak takhle , tak co udělame tentokrát chtělo by to tentokrát promísit minulost z budoucností .. jo to zní dobře a co udělat ve vesmíru .. jo to by šlo a měli bychom tam dát trochu přírody .. tak co udělat živí strom ( Enta ) ... hmm to by možna šlo a dame tam nějakého malého živočicha .... no a málem jsme zapoměli hlavný postavě musí umřít rodina ... Nooo a nějak tak to mohlo probíhat :) je to super film a Marvel nam zas zlepšil náladu dobrým filmem.